Рівне:

Створення та просування сайтів

ХЛОПЕЦЬ З ДІВЧИНОЮ, ПІДБИРАЮЧИ КЛЮЧІ, "ОБЧИСТИЛИ" ЧОТИРИ КВАРТИРИ НА ЛЬВІВЩИНІ

Львівська область 12-вер, 2012, 15:319 prov 842
Співробітники Дрогобицького районного відділу міліції впіймали парочку квартирних крадіїв. З’ясовано, що хлопець з дівчиною обібрали чотири квартири у містах Борислав та Трускавець.
У Дрогобицький міський відділ міліції 9 вересня близько 22.00 години звернулась 66-річна місцева жителька. Пенсіонерка заявила, що до неї у квартиру проникли невідомі, звідки викрали дві жіночі сумочки та гроші у сумі 500 гривень. При цьому, зазначила потерпіла, замок дверей до квартири невідомі не зламали, а відчинили «своїм» ключем.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники Дрогобицького райвідділу міліції виявили та затримали зловмисників. Ними виявились жителі міста Борислав – 25-річний хлопець та його 21-річна дівчина.
За словами начальника Дрогобицького райвідділу міліції Василя Овчаренка, парочка неодноразово обкрадала помешкання жителів Борислава та Трускавця. Зокрема, на сьогодні встановлено, що вони є фігурантами чотирьох таких крадіжок.
Зазвичай, зловмисники діяли за визначеною заздалегідь схемою. Спершу обоє домовлялись, хто стоятиме на сторожі, а хто – піде підбирати ключ до дверного замка, щоби безперешкодно проникнути всередину та обікрасти помешкання. Брали зловмисники все, що легко можна було сховати – золоті вироби, гаманці, гроші.
На сьогодні обох учасників цього злодіяння затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Також проти фігурантів справи порушено кримінальну справу за ознаками статті 185 кримінального кодексу України (крадіжка).
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору