Рівне:

Створення та просування сайтів

Історія одного з учасників "Голос. Діти" отримала несподіване продовження

Тернопільська область 07-лис, 2012, 12:119 prov 997
10-річний Рома Сасанчин з села Садки Тернопільської області став всеукраїнським улюбленцем завдяки шоу "Голос. Діти". Хлопець має унікальний голос, однак жоден із зіркових тренерів не запросив його до своєї команди, повідомляє ТСН.
Після недільного ефіру до редакції "Голосу" надійшли тисячі повідомлень з проханням повернути Ромчика в шоу. Навіть більше - Олег Скрипка, Тіна Кароль, LOBODA та музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе особисто отримали шалену кількість звернень від глядачів.
На жаль, жорсткі правила "Голос. Діти" не дозволяють повертати учасників. Але історія маленького Ромчика не закінчилася. Навпаки, вона тільки починається! Підтримка аудиторії призвела до справді неочікуваних подій. Слідкуйте за ефірами "Голос. Діти" і дізнайтеся, які сюрпризи приготувала доля для хлопчика. Нагадаємо, Ромчик Сасанчин співав на сліпих прослуховуваннях пісню Mamma Лучано Паваротті. Також розпочато акцію "Підтримай улюбленого артиста" - шляхом голосування в Інтернеті буде обрано ще одного учасника, який виступить у фіналі "Голос. Діти".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору