Рівне:

Створення та просування сайтів

Закарпатська область: протягом доби ліквідовано загорання 3 авто

Закарпатська область 17-гру, 2012, 15:159 prov 1 072

Протягом однієї чергової доби до пожежно-рятувальної служби краю надійшло 3 повідомлення про загорання автотранспортних засобів. Наразі фахівцями пожежної справи встановлюються остаточні причини виникнення загорань. 

 

15 грудня у Мукачеві на вулиці А.Павлова під час ремонту загорівся автомобіль марки Audi А 80. Повідомивши про пожежу за номером «101» господар автівки намагався загасити полум’я самотужки, проте це вдалось тільки професійним вогнеборцям державноъ пожежно-рятувальної частини №17. Внаслідок пожежі було пошкоджено відсік двигуна та передню частину автомобіля. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються. 

Вночі 16 грудня близько 04:00 в селі Вільхівка Іршавського районі та в місті Свалява майже одночасно зайнялися автомобілі Daewoo Lanos та Volkswagen Golf. У першому випадку загорання виникло внаслідок короткого замикання електропроводки автівки, яка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії 19-річний водій Daewoo та пасажири (1989-1994 років народження) з різними політравмами були госпіталізовані до лікарні. Пожежею знищено акумуляторну батарею та пошкоджено передню частину автомобіля. 

Водночас у місті Свалява через загорання автомобіля Volkswagen Golf, який знаходився на подвір’ї, ледве не згорів житловий будинок. На час прибуття вогнеборців вогонь з транспортного засобу вже почав перекидатись на будівлю Лише завдяки вправним діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдження стихії на житловий будинок. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік та частково скло. Ймовірна причина пожежі – підпал. Прямі збитки встановлюються.

 

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору