Рівне:

Створення та просування сайтів

Як зустрічати 2013 рік – рік Змії

Актуально 30-гру, 2012, 11:429 prov 2 270
Як зустрічати 2013 рік – рік Змії


Китайська назва Змії: Ши
Шостий знак в китайському Зодіаку
Час доби під управлінням Змії: 9:00 – 11:00
Відповідний знак в західному Зодіаку: Діва
Елемент: Вогонь
Полярність: Негативна


Рік Змії вступить в свої права 10 лютого 2013 і триватиме по 31 січня 2014
Космічний елемент року – вода, колір – чорний.
Році Змії відповідають такі кольори, як чорний, синій (блакитний) і зелений. Стихія – вода, якої властива така характеристика, як рухливість, динамізм і мінливість.

Талісман 2013 року – Чорна водяна Змія. Чорний колір – це Космос, полярна ніч, «тьма над безоднею», це колір глибини вод. Чорна Змія несе людям несподівані приховані зміни, нестабільність і мінливість. Ось чому важливо в рік Змії заздалегідь усе планувати і правильно оцінювати, перш ніж що-небудь робити. Потрібно стати у багато разів обережніше і обачнішими.
Характер людей, що народилися в рік Змії. Це люди складні, від народження наділені мудрістю, неговіркі. Їх справи завжди йдуть прекрасно, але вони часто скупуваті. Іноді егоїстичні і пихаті. Однак можуть проявляти активну участь в своїх менш щасливих побратимів. Часто перегинають палицю, не вірячи судженням інших, покладаючись тільки на себе. Рішучі і цілеспрямовані характери, гостро переживають свої невдачі. Зовні спокійні, але жагучі натури. Зазвичай відрізняються привабливістю зовнішнього і внутрішнього, що при деякій їх легковажності веде до сімейних ускладнень.
Ідеально підходять: Буйвол, Півень.
У більшій чи меншій мірі підходять: Миша, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Вівця.
Абсолютно не підходять: Тигр, Кабан.

Людина, народжена у рік Змії, є наймудрішим і найзагадковішим з усіх у порівнянні з іншими знаками китайського гороскопу. Цілком можливо, що завдяки своїм прихованим можливостям, він або вона можуть стати філософом, богословом, політичним діячем або фінансистом. Змія – це людина-мислитель, який любить жити добре, любить книжки, музику, гарний одяг і витончену їжу, але з усією його спрагою до гарних речей у житті, його вроджена елегантність, дає йому якусь неприязнь до оточуючих, з ким він спілкується досить легковажно, вважаючи своїх співрозмовників досить дурними, в порівнянні з ним.

Такі люди люблять спілкуватися на різні цікаві для них теми, однак ніколи не приділять уваги бесіді яка стає повторної або не несе в собі нічого нового для них, в цьому випадку їх увага розсіюється і вони повністю занурюються у свої думки. Майже неможливо зосередити хоч якусь увагу Змії на розмові на абстрактні і малозначні теми. Вони воліють зосередитися на нових цікавих незвичайних ідеях в інтелектуальному обговоренні.
Ці люди мають особливе почуття, яке дозволяє їм судити ситуацію правильно і таким чином вони є чутливими до нових можливостей і ідей, що дозволяє їм вчепиться в подвернувшееся можливість і переслідувати її в своїх інтересах постійно і енергійно.
Змії впевнені в собі і зазвичай не турбують себе вислуховуванням чужої думки. Але ця сторона їх характеру має також негативний знак, відмовляючись слухати конструктивний рада, вони можуть з упертістю увійти в марну і неприємну проблему. Хоча для них важко часом вислухати ділову пораду, вони терплячі з проблемами інших, в скрутну хвилину Змія здатна дати руку допомоги і розглянути сформовану проблему з різних ракурсів.

Коли люди року Змії стикаються з дилемою, то, як правило, діють з властивою їм швидкістю і рішучістю, так як сильно вірять в те, що вони роблять і рідко марно витрачають час або енергію на проекти відсутніх в хорошому потенціалі.
Важливо пам’ятати, що життя складається не тільки з роботи і змагання, людина року Змії зовсім не знає, як себе звести якщо з’являється можливість розслабитися, і навіть коли така можливість виникає вони все одно думають про справи.
Цей тип людей часто створює відданих і турботливих друзів. Однак, їх природний гнів може бути дуже швидко і дуже просто пробуджений будь дрібницею, особливо, якщо буде підозра, що хтось використовував у своїх інтересах їх довіру чи пошкодив їх близьким.
Змія завойовує світ в рівній мірі завдяки своєму отрути і заворожливому чарівності. Змія виділяється в будь-якій юрбі, її стиль бездоганний у всьому – від одягу до вміння тримати себе. Така людина може взяти верх над будь-яким, хто виявиться у нього на шляху, але, на щастя, зазвичай веде себе досить дружелюбно і охоче приходить на допомогу жертвам власної чарівності.
Змії багато не базікають, до того ж вони від природи дуже серйозні, тому співрозмовникам можуть здатися похмурими. З іншого боку, коли Змії потрібно сказати щось по-справжньому важливе, її красномовство не знає собі рівних, та й взагалі переконувати такі люди вміють. Крім того, їм під силу утримувати в голові величезну кількість інформації одночасно, ну і підтасувати факти, якщо потрібно, Змія цілком може.
У водяній Змії широке коло інтересів. Вона з захопленням вчиться все життя, має яскраво виражені здібності до дослідницької роботи і може стати класним фахівцем в обраній галузі. Вона розумна, володіє прекрасною пам’яттю і добре розбирається в питаннях бізнесу і фінансів. Каже стримано і тихо, але володіє достатньо сильним характером, щоб домогтися свого. По відношенню до сім’ї і друзям дуже віддана.
У рік Змії народилися: А. Радищев, С. Халтурін, М. Некрасов, І. Гете, Ф. Достоєвський, В. Маяковський, Г. Гейне, Д. Дідро, О. Керенський, А. Лінкольн, Ж. Прудон, К . Ворошилов, І. Ріббентроп, К. Цеткін, Мао Цзедун.

Як і в чому зустрічати 2013 рік – Рік Змії

Перш за все, Змія не переносить шуму і зайвих рухів. Тому зустрічати Новий 2013 астрологи рекомендують в невеликому, тісному колі своєї родини або компанії. У цей світлий і добрий свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки.
В одязі віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Актуальне також і зелений колір. Жінки будуть чарівні в гладких, обтягуючих нарядах, що нагадують зміїну, візерунчасту шкіру. Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же по фактурі і малюнку краваток. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені, особливим «шиком» будуть діаманти чистої води.
Обов’язково поставте на середину столу гілочку сосни, на сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісьте на ялинку талісман року – маленьку Змію: така увага їй підлестить. Новорічний стіл, за російськими мірками, повинен ломитися від закусок і вина, так що нехай буде все, як завжди. І не забудьте при останніх хвилинах минає загадати своє найзаповітніше бажання.

Що має бути на святковому столі при зустрічі 2013 року – року Змії
Оскільки 2013 рік – Рік Змії, любительки розкоші і делікатесів, зустрічати Змію треба чимось незвичайним. На Першому всеросійському конкурсі кулінарів запропонували цікаве оформлення новорічної закуски: по срібному таці, як по озеру, пливли тарталетки-човники з маслом і ікрою – до гігантського копченому Угрю (вельми змієподібна створення, дуже смачне). Вугор був згорнутий зміїними кільцями і надрізаний на шматочки, нагадуючи Змія на Поклонній горі у виконанні Церетелі.
Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Якщо купуєте кролика незамороженого, його потрібно неодмінно заморозити, а потім розморозити – тоді м’ясо стане ніжним, і з нього можна приготувати
грецьке блюдо «стіфадо».

Для цього знадобиться 1 кг заячини, 1 кг маленьких цибулин, 800 г помідорів, 5 часточок часнику, 8 ст. л. оливкової олії, 2 ложки оцту, сіль, чорний перець, мелений і цілий, 2 лаврових листки, 0,5 ст. л. меленого коріандру, 2 смужки немелені кориці, 1 апельсин. М’ясо нарізати на великі шматки, додати спассерованние помідори, розрізаний на 4 частини апельсин, рослинна олія, сіль, перець, оцет, всі спеції і повільно гасити під щільно закритою кришкою на невеликому вогні. Приблизно через годину додати очищені цибулинки і знову тушкувати близько години. Потім з готового блюда вийняти горошини перцю, лавровий лист і корицю і подати, помістивши з одного боку м’ясо, а з іншого – цибулини. Нарешті, прикрасити стіфадо «квіткою» з розрізаного апельсина. Подають стіфадо з білим вином, а ще до нього чудово підійде гарнір з картоплі з кокосом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору