Рівне:

Створення та просування сайтів

В результаті масових зіткнень автомобілів постраждало 4 людини

Рівненська область 23-січ, 2013, 12:379 prov 764
Вчора близько 16-ї години на автодорозі Городище–Рівне–Старокостянтинів, поблизу села Трикопці Рівненського району, зіткнулися чотири автомобілі.
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «OPEL VIVARO», їдучи з Рівного в напрямку міста Костопіль, не врахував дорожньої обстановки, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «CHRYSLER VOYAGER» (номерний знак Республіки Білорусь). Автомобіль іноземця їхав у зустрічному напрямку. Після цього автомобіль «OPEL VIVARO» зіткнувся з автомобілем «VOLKSWAGEN LT 46» під керуванням мешканця Рівного. Його машина також їхала в зустрічному напрямку. Згодом автомобіль «OPEL VIVARO» повернувся на свою смугу руху, де і зупинився. У подальшому на нього допустив наїзд автомобіль «MERCEDES-BENZ 811 D», який рухався в попутньому напрямку.
Унаслідок ДТП пасажир автомобіля «CHRYSLER VOYAGER», громадянин Республіки Білорусь, отримав забійну обширну рану голови, перелом правої ключиці. Госпіталізований він у травматологічне відділення ЦМЛ Рівного.
Пасажирка автомобіля «OPEL VIVARO» (1942 року народження) отримала забій попереково-крижового відділу хребта, у неї – закрита травма правої руки. Вона госпіталізована в нейрохірургічне відділення ЦМЛ Рівного.
У пасажирки автомобіля «OPEL VIVARO», 1978 року народження, – закрита травма поперекового відділу хребта. Госпіталізована вона у нейрохірургічне відділення ЦМЛ Рівного.
У малолітньої пасажирки автомобіля «OPEL VIVARO» Марії (15.05.2012 року народження, проживає у м. Березне Рівненської області) – струс головного мозку, носова кровотеча. Госпіталізована в травматологічне відділення обласної дитячої лікарні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору