Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті "Свобода" з "Батьківщиною" виграли вибори до облради

Івано-Франківська область 28-січ, 2013, 14:249 prov 1 125
В Івано-Франківськй області 27 січня у трьох мажоритарних округах пройшли проміжні вибори до облради замість депутатів, обраних у Верховну раду. На виборах перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" і Української республіканської партії.
Так, за попередніми підрахунками 100% голосів на всіх виборчих дільницях у трьох одномандатних мажоритарних виборчих округах перемогли представники "Свободи" Іван Харук (округ №43, Івано-Франківськ), "Батьківщини" - Іван Угрин (округ №36, Снятин) і УРП Володимир Грабовецький (округ №25, Надвірна).
За словами глави Івано-Франківської обласної виборчої комісії Олега Пилипьюка, всі вони перемогли зі значним відривом від своїх конкурентів. Явка виборців на проміжних виборах до облради у виборчому окрузі №43 (Івано-Франківськ) склала 13,4% від загальної кількості виборців, внесених до списків для голосування в окрузі №25 (Надвірна) - 25,15%, в окрузі №36 (Снятин) - 56,13%. Івано-Франківський обливиборчом зареєстрував 23 кандидата в депутати на проміжних виборах. В облраді 114 депутатів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору