Рівне:

Створення та просування сайтів

Армія продовжує надавати допомогу у подоланні наслідків снігового шторму

Головна 17-бер, 2013, 13:149 prov 836
Військовослужбовці Збройних сил України, продовжують надавати допомогу у ліквідації наслідків надзвичайні ситуації, спричиненої складними погодними умовами у західних областях України.
Загалом, приведено в готовність до виконання завдань з протидії стихії у 7 областях: Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській, Волинській, Рівненській та Чернівецькій, 1530 осіб особового складу та 169 одиниць важкої інженерної та спеціальної автомобільної техніки. У разі звернення органів державної влади і місцевого самоврядування військові готові допомагати комунальним службам та Державній службі з надзвичайних ситуацій у розчищенні доріг місцевого та республіканського значення.
Станом на 16 березня визначеними силами і засобами очищено 530 кілометрів доріг. Зі снігових переметів евакуйовані 87 цивільних автомобілів, на пунктах обігріву ДСНС надано допомогу 268 особам. У роботах упродовж наступної доби планується залучити 34 військовослужбовця та 19 одиниць техніки.
Армія продовжує надавати допомогу у подоланні наслідків снігового шторму

Активна робота із розчищення автошляхів від снігу триває на Львівщині. Залучено 5 одиниць спеціальної військової техніки. Зокрема, на окружній дорозі поблизу міста Львова працює дві одиниці (БАТ-2 та ІМР) від 24 окремої механізованої бригади 13 АК СВ ЗСУ та Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Ще один БАТ-2 від 703 інженерного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України працює на розчищенні автошляху на ділянці між населеними пунктами Самбір-Рудки. Також, військовослужбовці Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за допомогою шляхопрокладальника БАТ-2 та автогрейдера працюють на ділянках автодоріг у районах населених пунктів Бібрка та Яворів-Рава-Руська.
Військові також готові за потреби розгорнути додаткові пункти обігріву водіїв.


Володимир Скоростецький,
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору