Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ВОЛИНІ ЗАТРИМАЛИ АДВОКАТА-ХАБАРНИКА

Волинська область 18-бер, 2013, 15:489 prov 869
Співробітники волинської Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали адвоката Рівненської обласної колегії адвокатів, який вимагав від приватного підприємця хабар у 2,5 тисячі доларів США.
Невдовзі спритник мав передати гроші службовим особам відділу державної виконавчої служби Волинської області та судовим органам за сприяння у поверненні вилучених товарно-матеріальних цінностей (запчастин до сільськогосподарської техніки), автомобіля та списання штрафних санкцій.
Правозахисника затримали «на гарячому» під час отримання ним частини грошових коштів у сумі 1 тисячі доларів США. Нечистим на руку адвокатом виявився 27-річний житель м. Луцька, який здійснював свою діяльність на території Волинської області.
Нині триває досудове розслідування. Останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 (пропозиція або давання хабара) КК України. Спритник може опинитися за ґратами на термін від чотирьох до восьми років.
На період розслідування кримінального провадження щодо адвоката обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання (ст. 179 КПК України).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору