Рівне:

Створення та просування сайтів

У бюджеті Рівненського району аудитори виявили втрат майже на мільйон гривень

Рівненська область 11-кві, 2013, 21:019 prov 901
Аудитори Державної фінансової інспекції в Рівненській області завершили державний фінансовий аудит виконання зведеного бюджету Рівненського району за 2009 – 2011 роки та виявили втрат бюджетних коштів на 951 тис. грн та потенційних резервів – 1292,6 тис. гривень.
В результаті проведеного дослідження встановлено, що органи місцевого самоврядування вживали недостатньо заходів, спрямованих на зміцнення власної доходної бази, нарощування ресурсного потенціалу місцевих бюджетів для подальшого його спрямування на покращення соціальних стандартів громади району.
Також, виявлені втрати та понесенні місцевими бюджетами зайві витрати від неефективних фінансово-господарських операцій, або прийнятих управлінських рішень негативно вплинули на покращення рівня соціального забезпечення громади району.
За результатами проведеного аудиторського дослідження з метою підвищення ефективності використання коштів бюджету району та його додаткового наповнення фінансовими ресурсами дослідницькою групою надано ряд пропозицій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору