Рівне:

Створення та просування сайтів

На Сарненщині турбуються про ветеранів війни

Останні новини 08-травня, 2008, 09:519 prov 1 380
В Сарненському районі ветеранів «не на пальцях порахувати», а 482 учасники бойових дій, 221 інвалід Великої Вітчизняної війни, 3273 учасники війни, 380 солдатських вдів Великої Вітчизняної війни.
Саме в ході робочої поїздки по Карасинській та Кричильській сільських радах голова райдержадміністрації Петро Рухер спільно з “Ленд – Вест компані”, яка працює в Сарненському районі привітали Ветеранів Війни та вручили їм подарунки.
Під час поїздки відбувся прийом громадян, де піднімалися питання як побутового характеру так і особистого. Звісно, кожному громадянину, який був присутній та звертався до Петра Рухера зі своїми проблемами, він пообіцяв посприяти у їх вирішенні.
Для того, щоб вивчити проблеми, аби допомогти їх вирішити, та покращити життя жителів Карпилівки, зокрема і інших сіл, голова райдержадміністрації відвідав Карпилівську ЗОШ І-ІІІ ст., яка ввійшла в проект “Рівний доступ до якісної освіти”. За цим проектом у закладі буде проведене укріплення стіни, перекриття даху частини школи, забезпечені обладнанням навчальні кабінети фізики та хімії. Також планується виконання робіт щодо водовідведення, водопостачання, та замінена фасадних вікон. За попередніми прогнозами ці роботи планують виконати протягом цього ж року. Вже на наступному тижні в школі буде проведений супутниковий Інтернет для того, щоб учні могли отримувати корисну інформацію, спілкуватися з друзями, розширювати свій кругозір. До того ж від голови райдержадміністрації у подарунок школа отримала телевізор, DVD- плеєр та ксерокс.
А ось загальноосвітня школа І ст. с. Рудня – Карпилівська хоч і маленька, але дуже затишна і має чудовий шкільний музей, в якому дбало збережене рукоділля місцевих майстрів.
Щоб уникнути проблеми з влаштуванням малюків в дитячі садочки та ясельки, виконком сільської ради розглянув питання щодо доцільності проведення капітального ремонту бувшого дитячого садка. Петро Рухер запевнив, що з 1 червня ремонтні роботи розпочнуться.
Відвідавши ФАП с. Карасин він пообіцяв забезпечити його новим стоматологічним кріслом, оскільки теперішнє потребує заміни. Нове обладнання дасть можливість мешканцям с. Карасин скористатися стоматологічними послугами на місці, а не долати десятки кілометрів заради цієї потреби.
Проблем звісно вистачає у кожній сільській раді, але їх вирішення потребує часу та коштів. У вирішенні актуальних проблем, які потребують великих затрат, що виражаються в додатковому фінансуванні голова райдержадміністрації пообіцяв посприяти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору