Рівне:

Створення та просування сайтів

Проклята колія

Кримінал 08-травня, 2008, 10:109 prov 1 170
Як повідомила старший інспектор групи з профілактичної роботи відділу ДАІ міста Рівного Інна Березовська, сталася ця жахлива пригода на Рівненщині у селі Озеряни Дубенського району. Четверо молодих хлопців: 25-річний водій Михайло та його троє друзів о 1.20 поверталися на автомобілі ВАЗ-2105 додому з дискотеки. Наразі невідомо, чому так поспішала молода компанія, але факт залишається фактом: на залізничному переїзді водій легковика вирішив „проскочити” через колію, не дочекавшись, коли підніметься шлагбаум. Хлопці, очевидно, не сподівалися, що міг з’явитися на іншій колії другий потяг. Як розповідають свідки цієї трагедії, за декілька секунд саме перед цим експресом сполученням Київ–Івано-Франківськ пройшов з іншого боку пасажирський потяг, і тому водій, грубо порушивши правила проїзду залізничного переїзду, не міг бачити, що справа їде ще один експрес.
Як наслідок, жахливого зіткнення уникнути не вдалося. На очах у чергової із сильним скрежетом заліза потяг проволочив автомобіль «ВАЗ 2105» понад 200 метрів, практично розчавивши його. За словами помічника начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктора Козака, рух потягів зупинили на декілька годин. А тим часом працівники залізниці негайно кинулися на допомогу пасажирам автівки. Та, на жаль, молодим людям допомога не знадобилася. Всі вони загинули. На місце трагедії виїжджали працівники Дубенського РВ МНС, які за допомогою спецобладнання діставали з понівеченого авто тіла загиблих.
Наразі за фактом дорожньо-транспортної пригоди порушили кримінальну справу. Всі обставини трагедії з’ясовують транспортна прокуратура та міліція:
– За фактом порушення правил безпеки руху, що спричинило загибель людей, за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України ми порушили кримінальну справу, – розповів рівненський транспортний прокурор Олексій Корольов.
P.S. Як стало відомо, за останніми висновками комісії, яка працювала на місці пригоди, зіткнення потяга з автомобілем відбулося з вини водія авто.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору