Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 08-травня, 2008, 11:019 prov 1 462
У неділю та понеділок відбулися матчі двадцять третього туру чемпіонату України з футболу у другій лізі. Рівненський ”Верес” вдома приймав ФК ”Коростень” з однойменного населенного пункта. Футболістам обох команд було важко пристосуватися до в’язкого футбольного поля. Нечисленні глядачі стали свідками невеликої кількості небезпечних моментів, яких гості створили більше, ніж господарі. Впродовж 90 хвилин суперникам не вдалося засмутити один одного — нічия 0:0.
Набравши 26 очок, “Верес” посідає одинадцяту сходинку турнірної таблиці. Лідирує у чемпіонаті “Княжа” — 56 очок. Наступний поєдинок “Верес” проведе 10 травня на виїзді із “Єдністю” (Плиски).
Результати решти ігор: ”Енергія” — ”Княжа” — 0:3, ”Буковина” — ”Нива” — 1:0, ”Нафтовик” — ”Поділля-Хмельницький” — -:+, ”Нафком” — ”Нива-Світанок” — 4:2, “Карпати-2” — ”Рось” — 0:2, ”Динамо-3” — ”Єдність” — 1:2, ”Арсенал” — ”Оболонь-2” — 0:2.

***
Відбулися матчі другого та третього турів першості області з футболу у другій лізі. Без поразок йдуть два колективи — “Енергія” з Володимирця та ФК “Гоща-АМАКО” — по дев’ять очок після трьох турів. Результати ігор: “Штурм-КОЛІСП” (Костопіль) — ”ДПА-Сатурн” (Дядьковичі) — 2:1, ФК ”Квасилів” — ”Горизонт” (Костопіль) — 6:2, “РОКО” (Городок) — “Енергія” (Володимирець) — 0:5, ФК “Смига” — ФК “Гоща-АМАКО” — 0:1, “Фіалка” (Зоря) — “Варіант” (Кузнецовськ) — 0:2, “Високвольтник” (Рівне) — “Горинь” (Дубровиця) — 2:1, “Верес-2” (Рівне) — “Спартак” (Дубно) — 2:1, “Енергія” — ФК “Квасилів” — 3:1, ФК “Гоща-АМАКО” — “РОКО” — 2:0, “Варіант” — ФК “Смига” — 1:0, “Горинь” — Фіалка” — 2:1, “Спартак” — “Високовольтник”— 2:1. Матчі “Верес-2” — “ДПА-Сатурн” та “Олімп” — “Штурм-Колісп” відбулися у середу.

***
Стартував груповий етап чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. Рівненщину на цих змаганнях представляють “ОДЕК” з Оржева та “Волинь-Цемент”. Оржівці вдома з мінімальною перевагою здолали житомирську команду СДЮШОР-”Полісся” — 1:0. Здолбунівці зазнали нищівної поразки — 0:4 від ФК “Лужани” на виїзді. Наступні поєдинки відбудуться у середу — “ОДЕК” їде до Володимир-Волинська, а “Волинь-Цемент” прийматиме “Карпати” з Яремчі.
***
Наближається до завершення фінальна частина першості України з міні-футболу в першій лізі. У суботу завершилися матчі п’ятого туру. Донецька команда ДЮСШ-5 вдома розійшлася миром із чернівецьким “Меркурієм” — 3:3, а МФК “Рівне” здобув технічну перемогу над дніпропетровським “Дніпром-ШВСМ” — +:-, який знявся зі змагань . У неділю стартував заключний тур. Харківський “ЗБК-5” приймав “Меркурій”. Завершиться фінальна частина у суботу. МФК “Рівне” прийматиме ДЮСШ-5. Лідирує у чемпіонаті іллічівський “Іллічівець-Старт” — 21 пункт. На другому місці МФК “Рівне” — 18. У поєдинку бомбардирів першості лідирують рівняни. Володимир Сондак забив 27 голів і посідає перше місце. У фінальній частині лідирує ще один представник Рівного — Роман Волох, який забив вісім голів.
***
У вівторок відбулися матчі першості студентської ліги України з футболу. Рівненська команда “Штурм-МЕГУ”, яка бореться за право грати у фінальній частині, в Івано-Франковську зустрічалася із місцевим колективом “Факел-2”. Підопічні Миколи Філіна впевнено переграли аутсайдера групи ”А” — 2:0, забивши в кожному з таймів по голу. Щоправда перший м’яч господарі забили самі в свої ворота, а відразу після перерви Олександр Гергелюк головою після подачі кутового подвоїв його. Якби рівняни були точнішими при завершенні комбінацій, результат міг бути розгромним. Впродовж поєдинку м’яч двічі потрапляв у поперечину і один разу в штангу воріт івано-франківців.

***
У понеділок на баскетбольному сайті www.basket.com.ua, з посиланням на сайт команди “Черкаські мавпи” mavpabasket.com, з’явилася інформація, про підписання контракту черкащан із гравцем рівненського БК-93 “Пульсар” Станіславом Сокуром. Проте її спростував головний тренер нашого клубу Сергій Шемосюк:
— Я нічого не знаю про це. В інтернеті можна написати що завгодно. Стас Сокур тренується з командою. Сьогодні (понеділок — В.П.) він разом із своїми партнерами був на тренуванні команди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору