Рівне:

Створення та просування сайтів

Хоробрість рівнянина зникла на лаві підсудних

Рівненська область 04-чер, 2013, 12:239 prov 928
День народження товариша для 25-річного жителя Рівного Олексія Д. закінчився плачевно. Він, перебуваючи на території одного з торговельних центрів Рівного, розпивав пиво, чим привернув увагу працівника міліції з охорони об’єктів УДСО при УМВС України Рівненській області. На прохання припинити порушувати громадський порядок нетверезий молодик накинувся на працівника органів внутрішніх справ з побоями.
Давні товариші Олексій і Ростислав святкування розпочали в іменинника вдома. Трохи випивши, вони подалися до торговельного центру, купили пива, яке й почали розпивати біля входу до магазину. На порушників одразу звернув увагу охоронець, зробив молодикам зауваження, однак коли ті на слова чоловіка ніяк не зреагували, на допомогу вийшов міліціонер, який у той день ніс чергування. Правоохоронець попросив чоловіків пройти в кімнату охорони для проведення профілактичної бесіди. Олексій натомість почав штовхати працівника міліції, пошкодив йому формений одяг, наніс міліціонерові ногами удари в голову та груди.
— Дії підсудного Олексія Д. Рівненський міський суд кваліфікував за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, — розповів державний обвинувач, старший прокурор прокуратури м.Рівне Олег Костюк. — При призначенні покарання суд урахував, що підсудний повністю визнав себе винним. Згідно з вироком суду, який набрав законної сили, Олексія засуджено на 1 рік 6 місяців позбавлення волі. Чоловіка звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю рік.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору