Рівне:

Створення та просування сайтів

Залік за гроші не пройшов

Головна 26-чер, 2013, 10:329 prov 1 050
Посадовець одного з рівненських вишів вимагав та отримав від студента третього курсу три тисячі гривень за успішну здачу іспитів
Спіробітники УБОЗу УМВС України в Рівненській області в ході кримінального провадження, відкритого за матеріалами БОЗ, задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі 3 тисячі гривень службовою особою Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, а саме завідувачем навчальної лабораторії однієї з кафедр Юрієм П., 1978 року народження за успішне складання екзаменаційних іспитів та заліків у вище вказаному ВНЗі студентом-третьокурсником.
Нині підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України, останньому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 КК України. Вирішується питання щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.
Зараз працівники спецпідрозділу БОЗ проводять ряд слідчо-розшукових заходів, спрямованих на встановлення вичерпного кола осіб, причетних до фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди, а також ознак організованості в їх діях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору