Рівне:

Створення та просування сайтів

Український рибалка заявив, що російські прикордонники розстріляли їх без попередження

Україна і світ 30-лип, 2013, 13:019 prov 932
Єдиний уцілілий після наїзду катера прикордонників український рибалка розповів своїй дружині, що вояки відкрили вогонь без попередження.
Український рибалка Олександр Федорович, який вцілів після наїзду катера російських прикордонників, розповів своїй дружині, що вояки відкрили вогонь без попередження, розповідають Вести. Його дружина переказала виданню слова чоловіка.
"Я не розумів навіть, що перебуваю у воді. Розплющую очі й бачу Бойка. Я його - за волосся, а він пішов на дно. Ми були в костюмах, костюми набрали воду, я його тягну нагору, а штани від костюма мене почали тягнути вниз", - переповідає дружина Марина слова чоловіка.
Також вона повідомила, що, за словами її чоловіка, прикордонники відкрили вогонь без попередження.
"Самі прикордонники кажуть, що здійснили три постріли в повітря, але Саша мені розповів, що по них стріляли автоматними чергами", - повідомила Марина.
Разом з тим, у Донецькому прикордонному загоні повідомили, що рибалки не могли перетнути кордони РФ, бо в Азовському морі їх як таких не існує. Порушити кордони вони могли, лише причаливши на території РФ.
Нагадаємо, що вцілілого після зіткнення в Азовському морі українського рибалку не випускають з Росії. Йому "шиють" кримінальну справу.
ТСН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору