Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 08-травня, 2008, 14:429 prov 1 187
Володимирець
На Рівненщині провели черговий конкурс на кращу патронажну медичну сестру, приурочений 90-річчю Товариства Червоного Хреста України. Найкращою патронажною медичною сестрою Товариства Червоного Хреста (ТЧХ) Рівненщини визнали патронажну медичну сестру Володимирецької РО ТЧХ Людмилу Онофрійчук, якій дістався і приз глядацьких симпатій.

Здолбунiв
Мешканці Здолбунова протягом кількох тижнів оббивають пороги міської ради, аби там їм пояснили, на яких підставах КП “Здолбунівводоканал” править з них оплату за обслуговування внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення відповідно до загальної площі квартири, а не кількості спожитої води.

Дубно
Не порадували наслідки перевірки харчування в дитячих садках Дубна. За словами завідувачки відділу гігієни дітей та підлітків санепідемстанції Оксани Пилипчик, у жодному з семи дошкільних закладів у першому кварталі щоденне меню не відповідало діючим нормативам. Так, діти не отримували зовсім твердого сиру, лише в ДНЗ№4 споживали половину від потреби свіжих фруктів. Незадовільне забезпечення закладів навіть молоком ( 5-15% від потреби), сметаною, мяким сиром, рибою.

Корець
Цьогорічного сезону у Рівненській області працюватиме не чотири цукрових заводи, як було торік, а три. За інформацією управління агропромислового розвитку Рівненської ОДА, не буде працювати Корецький цукровий завод. Це пов‘язано з відсутністю економічної вигоди виробляти цукор. Закупівельна ціна тонни цукросировини становить нині 170 гривень, що не стимулює селян вирощувати цукрові буряки, оскільки раніше вони мали змогу здавати цукросировину по 230 гривень за тонну.


Кузнецовськ
Працівники Кузнецовської ОДПІ спільно зі співробітниками правоохоронних органів провели 10 заходів, спрямованих на здійснення контролю за діяльністю осіб, які надають послуги з перевезення пасажирів та вантажів. За результатами перевірок виявлено 9 порушень. Так, 4 суб’єкти підприємництва здійснювали діяльність без державної реєстрації, у трьох були відсутні чи не велися як слід книги обліку доходів та витрат. Окрім того, виявлені також 2 випадки здійснення діяльності без наявності ліцензій. Матеріали щодо таких суб’єктів господарювання спрямовані до органів ліцензування. Трьох громадян, які надавали послуги з перевезення пасажирів та вантажів, залучено до державної реєстрації.

Млинiв
„500-літній Млинів сміється”. Під такою назвою у райцентрі пройшов третій Всеукраїнський молодіжний фестиваль команд КВК. Організатори розповідають, це свято гумору було особливим. Адже так млинівчани почали святкувати півтисячолітній ювілей свого міста. Фестиваль гумору тривав три дні. У ньому взяли участь не лише місцеві команди, а й гості мало не з усієї України. Загалом 16 команд. Перше місце виборола команда «Тра-та-та» з міста Новояворівська, що на Львівщині.

Острог
Нещодавно у Донецькому національному університеті відбувся другий етап Всеукраїнського студентського конкурсу художнього перекладу, у якому взяли участь представники з усіх куточків України. За результатами конкурсу перше і друге місця за художній переклад з англійської мови на українську здобули студентки п’ятого курсу факультету романо-германських мов Національного університету „Острозька академія” Ірина Ахтирська та Тетяна Усик.

Радивилiв
Настоятель Бродського храму отець Ярослав привіз і подарував прихожанам Радивилова єрусалимські святині: іконки, свічки, хустку з миром від Гроба Господнього, пальмову гілочку і воду із священної річки Йордан.

Рiвне
Частина нетлінних мощей Рівноапостольного Князя Володимира в рамках відзначення 1020-річчя Хрещення Русі перебувала 2 травня у Рівненській області. 1 травня вони в урочистій обстановці були доставлені до Свято-Воскресенського храму Рівного.

Сарни
Директор сарненського підприємства “Фантомаш” Анатолій Сінозацький разом з колегами виготовив унікальну установку для переробки сміття. За словами її творців, за годину установка може перетворити одну тонну сміття на 300 кг нафти, 200 кубометрів газу чи 250 кг вугілля.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору