Рівне:

Створення та просування сайтів

Одяг для дитини: від перших кроків до дитсадка

Загальна 24-жов, 2013, 20:109 prov 1 282

Поява на світ дитини, безсумнівно, найкращий і найбільш відповідальний момент у житті її батьків. Вони намагаються з найперших днів після народження довгоочікуваного малюка забезпечити його всім необхідним, у тому числі і якісним дитячим одягом.
Як відомо, новонароджених швидше прийнято загортати в пелюшки або одягати в прості, однотонні піжамки, маєчки, сорочечки, носочки, ніж в ошатні дитячі сукні та костюми. Найпопулярніший дитячий одяг у такому віці це «бодіки», оскільки вони комфортні для немовляти, а завдяки кнопкам між ніг дитини мамам не потрібно постійно роздягати малюка, щоб змінити йому підгузник.
Після того, як повзунки починають робити свої перші кроки, в їх гардеробі з'являються вже більш барвисті речі з різноманітними малюнками, аплікаціями і різноманітними вставками. Але, на жаль, не завжди яскраві, строкаті дитячі одежинки зроблені з натуральної тканини, іноді матеріалом для всіляких платтячок або костюмчиків для дітей служить синтетика, яка блокує доступ кисню, не дає шкірі дихати.  Також  одяг для дівчаток та  хлопчиків не має містити  гострих частин, які можуть поранити дитину.
Не варто забувати і про дитяче взуття, яка відіграє важливу роль у розвитку дитини, оскільки бере участь у формуванні стопи. Підошва черевик або кросівок для дітей повинна бути одночасно і м'якою і пружною, щоб не перешкоджати руху, а при стрибках і бігу служити своєрідним трампліном, щоб уникнути травм і падінь.
Якщо у вашому домі підростає дівчинка, і їй потрібне взуття для ранку в дитячому саду, не варто купувати перші-ліпші китайські блискучі туфельки, тільки через те, що вони такі ж, як у Попелюшки з популярного мультфільму. У своєму виборі спирайтеся виключно на якість босоніжок, визначте, з якого матеріалу вони виготовлені: якщо шкіра, замша та нубук - то обов'язково натуральні.
Іноді, вибираючи для своїх дітей наряди, доводиться витрачати багато часу на пошуки підходящої моделі і марки. Вирішити цю проблему допомагають інтернет магазини дитячого одягу, в яких можна замовити речі з Америки, Англії, Німеччини та інших відомих країн - виробників дитячої брендового одягу. Як би там не було, всьому властиво змінюватися: малюки швидко підростають і вже самі починають вибирати речі по своєму смаку, стилю або просто вподобані моделі, а батькам вже залишається небагато -  лише оплачувати всі забаганки вже дорослих   модників....

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору