Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові заборонили ставити намети на чотирьох площах міста

Львівська область 23-лис, 2013, 13:019 prov 973
Львівський окружний адміністративний суд заборонив встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків та навісів на чотирьох площах міста з ранку 23 листопада до 29 листопада.
Про це йдеться в повідомленні на сторінці групи "Євромайдан Львів" в соціальній мережі "Фейсбук", учасники якої оприлюднили копію рішення суду. Згідно з документом, представники ряду громадських організацій не можуть ставити малі архітектурні форми на площах біля Львівської обласної держадміністрації, біля Львівського національного університету ім. Івана Франка, на площі Ринок біля міськради та на проспекті Свободи, 1.
У рішенні також йдеться, що постанова суду може бути оскаржена в суді вищої інстанції.
З документа випливає, що позивачем виступило управління охорони історичної спадщини та культурних цінностей Львівської обласної держадміністрації. Там порахували, що проведення акцій у зазначених місцях може негативно вплинути "на стан їх використання та збереження". Крім того, позивачі зазначили, що зазначені заходи не відповідають вимогам законодавства, порушують права і інтереси мешканців Львова.

ТСН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору