Рівне:

Створення та просування сайтів

Закон про амністію набув чинності - 15 тисяч українців вийдуть на свободу

Актуально 13-травня, 2014, 13:529 prov 1 201
У середу, 14 травня, вступає в силу закон «Про внесення змін у деякі закони України щодо застосування амністії в Україні», згідно з яким близько 15 тис. громадян, які зазнали політичних переслідувань в минулі роки, можуть бути звільнені з місць ув´язнення
Текст відповідного закону опубліковано в газеті «Голос України» у вівторок, 13 травня, і, згідно з його положеннями, набуває чинності у день, що є наступним за днем опублікування.
«Ініціатива нашої фракції та цілої низки фракцій парламенту сьогодні набула чинності. Я маю на увазі закон про амністію. І майже 15 тис. наших громадян, які з сьогоднішнього дня можуть вийти на свободу після того свавілля, терору, який влаштував Янукович і його оточення», - заявив в.о. голови парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв на засіданні парламенту у вівторок.
При цьому Соболєв додав, що «саме ці громадяни, які страждали від політичних переслідувань під нібито економічним виглядом, з сьогоднішнього дня отримають свободу».
Як повідомляли «Коментарі», 8 квітня Верховна Рада прийняла закон «Про амністію в 2014 році», який поширюється на засуджених, які вчинили нетяжкі злочини, а також на незахищених у соціальному плані.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору