Рівне:

Створення та просування сайтів

Найкращі книжки про кохання

Гніздечко 08-чер, 2014, 22:329 prov 2 956
Кохання править світом та нищить людські долі… Заборонені зустрічі, бажання, доленосні пристрасті, страшні тайни, насолода и біль водночас…
Найкращі книги про кохання – дивовижні історії, романтичні і відверті, улюблені автори та нові імена до вашої уваги. Без сумніву, першим треба згадати твір, який став класикою жанру, незважаючи на те, що написаний він багато сотень років тому, але до сих пір популярний для багатьох поколінь, і є найкращою книжкою про кохання.

Класика жанру Вільям Шекспір «Ромео і Джульєтта»


Це самий відомий твір про кохання. І не тому, що знайомий нам із шкільної програми, а тому, що в ньому дійсно розповідається про неповторне, зворушливе кохання, яке залишає незабутнє враження. Історія розповідає про дівчину та юнака з двох ворогуючих родів, між якими спалахнули яскраві сильні почуття. Дослідники припускають, що історія, описана Шекспіром, правдива.
Трагедія Шекспіра знана і популярна у багатьох країнах світу, кількість кінофільмів складно і обчислити, перекладів ще більше. Імена головних героїв трагедії Ромео та Джульєтта - прозивні. Цитати – загальновідомі.

Але зовсім не обов’язково найкраща книга про кохання повинна бути класикою минулих століть. Сучасні книги про кохання не гірші і захоплюють цікавими сюжетами та непідробними почуттями. Найкращі романи за останні пару років.

«Сутінки» Стефані Майєр


Напевно, роман «Сутінки», найбільш популярний серед сучасної молоді. Серія романів стали настільки популярними, що кожний з них екранізовано. «Вампірська сага» - а саме таку назву дав романам сам автор Стефані Майєр сьогодні переведена на 37 мов світу.
Зазвичай, сучасна молодь надає перевагу екранізаціям романів, однак тим, хто прийняв рішення ознайомитись з оригіналом – друкованою версією, вони – найкращі.

«Р. S. I Love You» Сесілія Ахерн


Перша творча проба пера молодої ірландської письменниці Сесілії Ахерн – роман «P.S. I Love You». Вона написала роман в 21 рік. Роман приніс молодій авторці славу та популярність у всьому світі, а продавався в 40 країнах світу. Роман через кілька років був екранізований, фільм що вийшов, був успішним.
В романі розповідається про кохання яке сильніше за смерть на прикладі Холлі Кеннеді – молодої дівчини, коханий чоловік якої помирає від смертельної хвороби. Однак, пішовши з життя, чоловік Холлі залишає їй те, що дасть їй сили пережиту гірку втрату та повернутися до життя. Кожного місяца, протягом всього року її чекатиме сюрприз, який нагадуватиме про чоловіка та його кохання. Ці нагадування про кохання і любов його до Холлі дають їй сили жити далі.

Пауло Коельо «11 хвилин»


Бразильській письменник Пауло Коельо опублікував роман «11 хвилин» в 2003 році.
Роман «11 хвилин» - це історія не про хороших дівчаток, що сидять зітхаючи у вікна в очікуванні принців. Роман – це історія про інше життя, в якому мало знайдемо позитивних сторін. Головною героїнею твору – є повія, але не звичайна дівчина, яку життя штовхнуло на панель, Марія – повія свідома, що вважає: саме такий життєвий шлях допоможе розібратися в собі по-справжньому.
Героїня зустріне свою долю, але до цього їй прийдеться пройти не одне випробування, і пережити не один раз «одинадцять хвилин», що використані для назви роману.

"П'ятдесят відтінків сірого"


Історія про багатого та успішного бізнесмена (а у вільний час ще і любителя БДСМ) Крістіана Грея і просту випускницю журналістського факультету Анастейше Стил. Багато хто вважає, що успіх цьому твору принесла саме велика кількість сцен відвертого еротичного змісту. Проте ті, хто уважно читав книги трилогії, напевно зрозуміли, що головна тема все ж - кохання. Заради кохання герой міняє свій спосіб життя, заради кохання намагається впоратися з потаємними страхами і проблемами, і саме завдяки коханню героїня приймає його таким, яким він є. Читачки всього світу просто закохалися в цього сильного чоловіка, "домінанта" в усіх проявах. "50 відтінків сірого" - красива сучасна казка для дорослих з щасливим кінцем.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору