Рівне:

Створення та просування сайтів

Об’єднають всіх ветеранів?

Суспільство 17-бер, 2005, 12:459 prov 1 103
Саме цей момент, на думку членів оргкомітету з відзначення 60-річчя Великої Перемоги, що створений при Рівненському міськвиконкомі, стане свого роду родзинкою цих святкувань.

Як свідчить досвід, досі колишні вояки УПА були обділені увагою з боку владних структур. Матеріальні проблеми багатьох з них, мається на увазі надання різноманітних пільг, допомог, ще й нині необхідно вирішувати на столичному рівні. Та є резерви й на місцевому. Зокрема – створення умов для оздоровлення. Як кажуть в оргкомітеті, упродовж минулого року колишнім воякам УПА надавалися путівки в госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни, що в селищі Клевань. До того ж, такі люди перебували не в загальному корпусі, а в будиночках. Сусідами ж їх були колишні бійці Червоної армії. Конфліктів не виникало. Навпаки, утворилися приязні відносини. Таку практику в Рівному планують продовжувати й надалі.

Цього року, за словами першого заступника міського голови Рівного Олександра Кравчука, в місті буде проведено цілий комплекс заходів, спрямованих на взаємопримирення ветеранів. Кожен з них, незалежно від того, в якій армії воював, отримає однакові нагороди.

Тетяна НАГІРНА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору