Рівне:

Створення та просування сайтів

Польща, Україна та Литва планують створити військову бригаду "УкрПолЛитБриг"

Україна і світ 15-лип, 2014, 10:139 prov 689
Польща, Україна та Литва планують створити військову бригаду "УкрПолЛитБриг"
Польсько-литовсько-українська військова бригада "УкрПолЛитБриг" може бути створена найближчим часом. Про це повідомила прес-служба глави держави за результатами консультації президента Петра Порошенка з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском.
Глава уряду підтримав позицію президента України щодо врегулювання ситуації на Донбасі.
Порошенко подякував за підтримку та висловився за прискорення процедур щодо допомоги з боку Польщі, зокрема, передачі закуплених бронежилетів через митницю Польщі.
Туск погодився із необхідністю спрощення процедур та врегулювання цього питання.
Польський прем’єр висловив співчуття у зв’язку із зростаючою кількістю жертв з боку українських Збройних сил у Донецькій та Луганській областях.
Сторони приділили велику увагу питанню створення польсько-литовсько-української військової бригади "УкрПолЛитБриг", зокрема, домовились підписати відповідну угоду найближчим часом.
Порошенко поділився стурбованістю з приводу маніпуляцій та відвертої брехні з боку російської інформаційної пропаганди, яка поширюється в європейському медіапросторі.
Співрозмовники обмінялись думками стосовно механізмів та нових можливостей донесення правдивої інформації про ситуацію в Україні в Польщі.
Наприкінці розмови Порошенко висловив слова вдячності Туску за гуманітарну допомогу для Збройних Сил та за програми освітнього й культурного характеру для молоді.
Глава держави запропонував Польщі долучитись до програми створення робочих місць на звільнених від терористів територіях Донбасу.
newsru.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору