Рівне:

Створення та просування сайтів

Укладка тротуарної плитки

Спільна 21-січ, 2015, 14:149 prov 1 474
Базові варіанти укладання плитки
ФЕМ - фігурні елементи мощення, які використовуються для проведення робіт в ландшафтному дизайні. Як правило, їх застосовують для мощення садових доріжок, стежок садових ділянок на приватних територіях, а також при благоустрої територій у дворах, лісопаркових зонах, і навіть близько різних будівель і споруд (ресторанів, гіпермаркетів, торгівельно-розважальних комплексів та ін.).
Для їх виготовлення використовують щебінь (гравійний або гранітний) і митий пісок (кварцовий), оскільки ці наповнювачі вважаються екологічно чистим сировинним матеріалом. Якість виробництва виробів має підтверджуватися відповідними сертифікатами, а самі фігурні елементи мощення повинні мати хороші показники міцності, а саме:
• бути високоміцними;
• бути морозостійкими.
• Особливістю плитки є широкий вибір різноманітних візерунків укладання, у створенні яких ви можете проявити ваші творчі здібності.
Добавки для ФЕМ
Як і в будь-який інший суміші, в сировинний матеріал для виготовлення ФЕМ додають спеціальні добавки. Для чого це потрібно:
• Щоб збільшити показники міцності, водостійкості, морозостійкості готових виробів
• Щоб підвищити стійкість виробів до механічних пошкоджень (стійкість до тріщин) і термін експлуатації
• Щоб добавки служили каталізаторами хімічних процесів, що відбуваються в розчині, для швидшого набору необхідного відсотка міцності в перший час твердіння суміші.
Варто памятати, що вибрати плитку та знати технологію вкладання, не забезпечить вам якісне виконання робіт. Тому правильно роблять ті, хто у таких випадках звертається до професіоналів. Закрема такими фахівцями є працівники Грандбруку. Їх спеціалізація укладка тротуарної плитки.
До ваших послуг: професійний дизайнер в команді, виїзд фахівця на об’єкст безкоштовно на протязі 24 годин, розрахунок кошторису за 12 годин, 3 роки гарантії на надані послуги, індивідуальний підхід в ціні до кожного клієнта та багато іншого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору