Рівне:

Створення та просування сайтів

Канари пропонують туристам прогулянки на яхті

Разное 20-бер, 2015, 11:289 prov 1 481
Один з островів Канарського архіпелагу, Фуертевентура, відкриє весняний сезон новим круїзним маршрутом. З пристані в місті Корралехо (Corralejo) можна буде відправитися в водну подорож на розкішній яхті Harmonia V від компанії V.
Це сучасне швидкохідне судно, оснащене всім необхідним для водних розваг. Яхта вміщує 50 пасажирів на 25 двомісних каютах, а також 18 членів екіпажу.
Фуертевентура (Fuerteventura - "сильний вітер") - другий за величиною канарський острів після Тенеріфе. Більше половини його берегів облямовують чудові пляжі з білого або золотого піску, в тому числі знаменитий Плайя-де-Корралехо (на півночі) і Хандія (на півдні).
Як повідомляє BuenaEspana, порт Фуертевентури для старту і закінчення нового круїзу був обраний не випадково: тут цілий рік триває пляжний сезон, а дайвінг, серфінг і глибоководна рибалка приваблюють любителів цих видів спорту з усієї Європи.
Для тих, хто хоче чудово, та й ще дешево відпочити, - гарячі путівки та тури: http://moreturiv.lviv.ua/garjachi-tury-lviv/ .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору