Рівне:

Створення та просування сайтів

Спільними зусиллями платників податків та органів влади місцеві бюджети Рівненщини додатково отримали 201 мільйон гривень

Рівненська область 13-січ, 2016, 14:119 prov 962
Місцеві бюджети Рівненщини, за підсумками 2015 року, отримали на 210 мільйонів гривень більше, ніж торік. А загальна сума надходжень понад 1,8 мільярда гривень податкових платежів, - це результат співпраці платників податків, фіскальної служби і органів місцевого самоврядування.
Бюджетний розпис, затверджений органами місцевого самоврядування на 2015 рік, виконано на 112,3 відс., додатково надійшов 201 млн. грн. До обласного бюджету торік сплачено 309,4 млн. грн., завдання виконано на 114 відс., понад очікування зібрано 37,5 млн. грн.
Найбільшу питому вагу в доходах місцевих бюджетів займає податок на доходи фізичних осіб – майже 58 відсотків, якого у 2015 році надійшло 1099,1 млн. грн. Акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами сплачено 201,8 млн. грн., єдиного податку від підприємницької діяльності - 198,1 млн. грн. За рахунок плати за землю місцеві бюджети поповнилися на 191,2 млн. грн.
«Процеси децентралізації влади передбачають, що громади будуть успішними тоді, коли дбатимуть про роботу бізнесу в правовому полі. Бюджетоформуючим для місцевих громад залишається податок на доходи фізичних осіб, тому важливо, щоб робочі місця були легальними. Враховуючи підвищення мінімальної зарплати, за умови порядності представників бізнесу, процеси легалізації праці додадуть бюджетам додаткові надходження»,- зазначає начальник ГУ ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору