Рівне:

Створення та просування сайтів

Бориспіль та переваги місцевих новобудов

Спільний проект 18-січ, 2016, 15:429 prov 1 042
Перша асоціація, яка виникає при згадуванні Борисполя – міжнародний аеропорт. Але перш за все Бориспіль – велике місто біля української столиці, розташоване від неї у 40 кілометрах. Відносна близькість до Києва, гарна екологія та розвинена інфраструктура зробили це місто привабливим для життя. Та й житло у місцевих новобудовах коштує дешевше ніж у столиці. Але обираючи квартиру у Борисполі у будинку на стадії зведення, варто отримати якомога більше інформації про забудовника, наприклад, почитав рецензії у блозі Ірини Романової «Де в Києві жити добре?». Автор діє як Таємний Покупець – відвідує місця зведення новобудов у столиці й передмісті, шукає інформацію щодо будівельної компанії й умов придбання житла, після чого ділиться своїм враженням з читачами.

Особливості життя у Борисполі
Слід зазначити, що вартість квартир у новобудовах Борисполя набагато нижча за ціни у столичного житла. Якщо купувати квартиру на етапі зведення будинку, то можна зекономити ще більше. Разом з тим, вибір місцевої нерухомості дуже великий й житло зможе знайти кожен бажаючий. Квартири у новобудовах мають гарне планування, просторі кімнати, високі стелі й повністю нові системи комунікацій.
Як й у будь-якому місті, у Борисполі є престижні райони для життя, а є не досить гарні. Якщо плануєте працювати у столиці, то краще обирати квартиру у новобудові недалеко від центральної вулиці Київський шлях, по якій курсують маршрутні таксі. Тут же зосереджено чимало великих магазинів, аптек, банків. Є й свої мінуси життя на цій вулиці – постійні затори й шум транспорту. У районі ЕККО не дуже зручно, адже недалеко знаходиться аеропорт та залізнична дорога. Хоча поблизу є супермаркети й зупинки, однак дитсадки й школи розташовані досить далеко.

Вигоди вкладення грошей у новобудови
Придбання житла в новобудові – один з найбільш прибуткових й надійних видів капіталовкладення. Заробити можна навіть на стадії зведення будинку, коли вартість квартири буде значно нижчою, ніж ціна житла на вторинному ринку. Тому й варто звернути свою увагу саме на новобудови, звичайно, якщо ви здатні почекати кілька місяців до закінчення будівництва.
Проте, будь-яке серйозне придбання потрібно ретельно планувати. Тому купуючи квартиру у новобудові на стадії будівництва, ретельно обирайте забудовника. Зверніть увагу, чи є у забудовника вся необхідна документація й дозволи щодо будівництва. Також пошукайте в мережі інформацію про будівельну компанію та почитайте відгуки про неї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору