Рівне:

Створення та просування сайтів

Як вдало обрати подарунок?

Спільна 21-січ, 2016, 11:389 prov 870
Кожен з нас стикався з дилемою у виборі подарунку. А ще частіше ми купуємо подарунки у переддень свята. У цій статті ми спробуємо допомогти у вирішенні даної проблеми.
До цього питання потрібно підходити делікатно, а найголовніше - завчасно. Коли вибираєте подарунок зверніть увагу на інтереси і смаки винуватця події. При цьому треба враховувати які у вас стосунки з людиною, для якої вибирається подарунок. Приміром, косметичні засоби можна дарувати тільки дуже близьким людям. Постільні аксесуари, сервізи, ікони найкраще дарувати тільки молодятам або родичам.
Жінкам не рекомендується підносити чоловікам краватки. У свою чергу сильній половині світу не варто обдаровувати жінок декоративною косметикою і подібними засобами. Так склалося, що дані подаруночки недвозначно роблять натяк про переведення відносин у більш інтимну сферу. Винятком є відносини, які переросли в шлюб.
Чоловікам не прийнято підносити солодкі подарунки - шоколадки, цукерки, мармелад, зефір і т.д. Вважається, що ці подарунки знижують «мужність» і самооцінку сильної статі. Хоча більшість з чоловіків дуже люблять всякі солодкі ласощі.
З аналогічної причини не бажано дарувати жінкам алкоголь, так як ці напої знижують чарівність красивою половини світу. Жінка, не впливаючи на свій імідж, може дозволити собі насолодитися чудовими винами або коньяком, але етикет не рекомендує підносити їм подарунки у вигляді алкоголю.
Між близькими людьми однієї статі допускаються подарунки у вигляді одеколонів, духів, косметики, подарункові сертифікати, косметичних засобів, дорогих лосьйонів або шампунів. При цьому варто звертати увагу на пристрасть обдаровуваного. Приміром, улюблена фірма одеколону або духів, косметики і т.д. Важливо знати про наявність алергії до тієї чи іншої продукції. Також можна підносити і практичні подарунки (фен, мобільний телефон, кавоварка).
Гарним подарунком, як для жінок, так і чоловіків, є гарні ікони ручної роботи під старовину. Ці твори мистецтва відмінно впишуться в інтер'єр будинку, квартири, робочого кабінету або дачі. Ікони можна дарувати як близьким, родичам, так і партнерам по бізнесу, начальникам або підлеглим. Більшої асортимент ікон ручної роботи можна знайти тут. Всі ікони виконані в оригінальному стилі і мають гранично високу якість.
Подарунок - це сюрприз, але од повинен бути тільки приємним.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору