Рівне:

Створення та просування сайтів

200 суб‘єктів господарювання Рівненщини та Волині з’їхалися до Рівного на податковий семінар

Рівненська область / Волинська область 12-бер, 2016, 22:489 prov 1 408
На Рівненщині відбувся регіональний семінар для платників податків «Офіційно про податкові новації – 2016». У заході взяли участь понад 200 платників податків Рівненської та Волинської областей. Семінар проводився спільно з редакцією журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори».
За словами директора філії Державного підприємства «Сервісно-видавничий центр» у Рівненській області Ольги Новікової, важливо проводити заходи такого формату, оскільки вчасно донесена до платників об’єктивна кваліфікована інформація з питань застосування податкового та митного законодавства є запорукою успішного ведення бізнесу та вчасної сплати податків. Ми і надалі розширюватиме можливості прямої участі платників податків у розробці законопроектів, при цьому цілковито покладаючись на фаховість та професіоналізм працівників фіскальної служби.
Заступник начальника ГУ ДФС у області Олена Дімітрук висловила переконання, що фіскальна служба регіону намагається завжди вчасно і якісно надавати платникам роз’яснення та комфортний сервіс. Нам разом необхідно сформувати якісно нову систему оподаткування, що виконуватиме не лише фіскальну функцію, а й стане потужним стимулом до розвитку економіки, комфортного ведення бізнесу та поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Тільки спільними зусиллями держави та бізнесу ми зможемо не лише гідно подолати нинішні тимчасові труднощі, а й кардинально змінити на краще ситуацію з подальшим розвитком країни.
Семінар за участю провідних фахівців ДФС України складався з лекційної та практично-дискусійної частин. Під час першої частини податківці та бізнес-спільнота обговорювали питання щодо сплати податку на додану вартість, податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб, а також особливості податкового контролю в контексті Податкового кодексу. Про особливості нарахування та сплати податку на прибуток у 2016 році розпола Світлана Тимощук - начальник відділу розгляду звернень управління методології податку на прибуток підприємств Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС України. Щодо нововеденнь по податку на додану вартість присутніх ознайомив Сергій Тимошенко - заступник директора Департаменту - начальник управління методології непрямих податків Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС України. Про зміни у нарахуванні та сплаті податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску - Світлана Кепіна– начальник управління адміністрування єдиного внеску та методології Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб ДФС України. Під час практичної частини учасники семінару в режимі дискусії отримали багато відповідей на актуальні запитання.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору