Рівне:

Створення та просування сайтів

Тепловізори з серії Testo 870

Тематична 16-лип, 2016, 16:259 prov 741
Камери тепловізори з серії Testo 870 були спроектовані і розроблені спільно з професіоналами з таких областей, як будівництво, технічне обслуговування і експлуатація об'єктів нерухомості.

Тепловізори з серії Testo 870

Тепловізори testo 870 www.testo.kiev.ua отримали нагороду в номінації за кращий дизайн від авторитетної Німецької Ради з Дизайну, яка складається з 170 членів і інститутів з дизайну та економіки.

Сфери застосування Testo 870-2 тепловізора

Тепловізор Testo 870-2 призначений для додатків, які є частиною обслуговування і установки завдань день у день в промисловості і комерційному секторі. Призначення: швидке і безпечне проведення та контроль якості.
Ці прилади також використовуються для того, щоб перевірити, якщо людина бреше. Коли хто - то бреше температура навколо носа і в орбітальній м'язи у внутрішньому куті ока збільшується.
Крім того, коли хто - то виконує значну розумове зусилля, турбуються, то їх температура особи підвищується.
Одним словом, тапловізори можуть стати в деякому роді конкурентами детекторів брехні.
Останнім часом спостерігається широке застосування тепловізорів також в зоні АТО. У ситуації обмеженої видимості - це незамінні прилади, що забезпечують безпеку і життя військовослужбовців. Завдяки їм, врятовано сотні, а може й тисячі життів наших захисників.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору