Рівне:

Створення та просування сайтів

Продаж тютюнових виробів, алкоголю та пального додали місцевому бюджету майже 67 млн. грн. акцизного податку

Рівненська область 05-сер, 2016, 12:569 prov 1 117
Місцевий бюджет Рівного за січень-липень 2016 року отримав 66,8 млн. грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі алкоголем, тютюном та нафтопродуктами. За словами заступника начальника ДПІ у м.Рівному Валерія Рокунця, такі надходження перевищують минулорічні на 26,1 млн. грн. та складають 109,5 відсотків від запланованих показників.
В податковій інспекції звертають увагу на те, що, аби мати додаткові кошти в бюджеті на вирішення соціально - економічних питань, рівняни мають бути зацікавлені у наведенні порядку у сфері обігу підакцизних товарів, зокрема, алкоголю та тютюну. Та закликають споживачів давати ефективну відсіч з очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікату, або їх продажу без відповідних на це дозвільних документів чи без застосування РРО.
Жителі Рівного можуть самостійно знайти інформацію щодо наявності ліцензій у продавців підакцизної продукції. На офіційному порталі територіальних органів сформовано "Реєстр виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами". Даний реєстр оновлюється щодекадно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору