Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські митники виявили авто з підробленими документами

Рівненська область 09-вер, 2016, 10:469 prov 839
Рівненською митницею ДФС попереджено спробу незаконного ввезення на митну територію України без сплати митних платежів транспортного засобу шляхом подання документів, до яких внесено недостовірні відомості.
- Підозра щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу виникла у посадових осіб митниці, коли даний громадянин вперше здійснив перетин кордону автомобілем марки Nissan. Громадянин П. перебував за межами митної території України лише 30 хвилин, і за цей проміжок часу йому вдалося не лише придбати авто, але й оформити на нього відповідні документи, - розповідає заступник начальника Управління боротьби з митними правопорушеннями Рівненської митниці ДФС В’ячеслав Михалюк.
Для встановлення автентичності документів, поданих до митного оформлення, Рівненською митницею ДФС було направлено запит до митних органів Польщі, які встановили, що у свідоцтво про реєстрації транспортного засобу Nissan внесено недостовірні відомості.
Завдяки тісній взаємодії митних органів України та Польщі, відносно громадянина П. посадовими особами Рівненської митниці складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Предмет правопорушення вилучено, його вартість буде встановлена згодом.

За матеріалами Рівненської митниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору