Рівне:

Створення та просування сайтів

Баварські благодійники допомогли рівнянам

Новини регіону 07-кві, 2005, 13:359 prov 1 062
Незважаючи на такий солідний стаж спільної роботи, остання гуманітарна допомога німецької сторони дещо відрязнялася від попередніх. Цього разу Баварські благодійники привезли найбільш необхідні речі для місцевих медичних закладів. Перший пологовий будинок отримав від німців у подарунок функціональні ліжка та спеціальні акушерські крісла. Міській лікарні, окрім комплектів постільної білизни, яких через низький рівень фінансування медичної галузі постійно не вистачає, німці презентували лицювальну плитку для проведення ремонтних робіт в приміщенні медичного закладу.

Крім того, для управління соціального захисту населення, з Німеччини гуманітарним вантажем було доправлено одяг і взуття, що потребують найменш захищенні верстви населення нашого міста.

За словами керівника благодійного товариства “Гуманітарна допомога Україні з Баварії” Антона Вільда, хоча за останній час в нашій державі спостерігаються зміни на краще, все ж німецька допомога за будь-яких обставин не буде зайвою. Тому пан Вільд пообіцяв і надалі працювати з керівництвом нашого міста в цьому напрямку. Натомість міський голова Рівного Віктор Чайка подякував німецькій стороні за допомогу та розуміння, і вручив пану Вільду пам’ятну відзнаку за особливі заслуги перед містом.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору