Рівне:

Створення та просування сайтів

Місцеві бюджети Рівненщини отримали понад 24 мільйони гривень податку на нерухомість

Рівненська область 09-лис, 2016, 14:439 prov 645
Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДФС у Рівненській області Анатолій Клячук, який зазначив що в порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зрозсли на 112%, або на 12,9 млн.грн.
«Отримані кошти від сплати податку на нерухоме майно – це вагомий внесок для ефективного вирішення соціально-економічних питань, які турбують територіальні громади»,- підкреслив Анатолій Клячук.
Як запевнив посадовець, фахівці територіальних органів ДФС нараховують суму податку на нерухомість за інформацією із наявних баз даних. Отож, якщо хтось із платників отримав податкове повідомлення – рішення, що містить некоректну інформацію щодо об’єкта оподаткування, то варто провести звірку. Для цього треба звернутися до податкової інспекції за місцем своєї реєстрації щодо проведення звірки суми податку, об’єктів оподаткування та ставки податку.
В цьому випадку контролюючі органи зроблять нарахування відповідно до оригіналів документів, які надасть платник податків, та вручать податкове повідомлення-рішення. Фізична особа-платник податку протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення повинна сплатити відповідну суму до відповідного місцевого бюджету
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору