Рівне:

Створення та просування сайтів

Юні екологи, лісознавці, ветеринари та селекціонери Рівненської МАН вибороли призові місця у Києві

Рівненська область 11-кві, 2017, 18:219 prov 793
Із 3 по 6 квітня у Києві відбувся ІІІ фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у відділенні екології та аграрних наук.
У конкурсі взяли участь школярі з усіх областей України, у тому числі з Донецької та Луганської областей. Рівненщину на конкурсі представила команда із шести учнів – переможців ІІ етапу.
Юні екологи, лісознавці, ветеринари та селекціонери виконали контрольні випробування, успішно захистили свої науково-дослідницькі роботи і вибороли призові місця.
Перше місце у секції «Селекція та генетика» посіла Анастасія Шаповал, друге місце у секції «Охорона довкілля та раціональне природокористування» здобула Людмила Мосійчук. Треті місця вибороли: у секції «Ветеринарія та зоотехнія» – Іванна Сяська, у секції «Агрономія» – Анна Ковальчук, у секції «Лісознавство» – Владислав Богданець.
- Під час конкурсу представники Рівненщини мали змогу познайомитися з міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком, який проінформував конкурсантів, що 3 квітня відбулося засідання уряду, на якому прийнято урядову програму, до якої вперше за роки незалежності України увійшли п’ять важливих документів щодо охорони навколишнього середовища, боротьби зі зміною клімату та інших екологічних проблем. Міністр мотивував учасників на цікаві наукові проекти і яскраві захисти власних досліджень, - зазначають в обласному комунальному позашкільному навчальному закладі «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді» Рівненської обласної ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору