Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські спортсмени привезли з Закарпаття «золото», «срібло» та «бронзу»

Спорт 18-кві, 2017, 17:079 prov 1 600
Рівненські спортсмени привезли з Закарпаття «золото», «срібло» та «бронзу»Із Всеукраїнського турніру з метань пам'яті ЗТУ З.Синицького, О.Канакі, М.Виставкіна, який проходиву місті Мукачево, учні та випускники КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради повернулися із низкою нагород.
- Переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею Дмитро Шеремет. Серед молоді також вдало виступили випускники ліцею: срібну нагороду здобув Олександр Козубський, третій у цій же дисципліні - Олександр Звіздецький . Серед юніорів у метанні списа другою була Тетяна Мороз. Серед юнаків бронзову нагороду здобув Олег Трофимчук, виконавши норматив І розряду. «Бронзу» виборов також Іван Лавор, - зазначають у КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.
Всеукраїнський турнір є етапом підготовки до чемпіонату України в Кропивницькому, який відбудеться в квітні. На цих змаганнях відберуть найсильніших спортсменів для участі в Міжнародній матчевій зустрічі серед юнаків Україна-Білорусь-Туреччина, що проходитиме у травні у Стамбулі (Туреччина).

oblrada.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору