Рівне:

Створення та просування сайтів

ПТУ на Рівненщині отримає 600 тисяч гривень

Рівненська область 23-кві, 2017, 13:409 prov 732
На базі вищого професійного училища №29, що знаходиться в смт Володимирець Рівненської області, створять навчально-практичний центр. На ці цілі на Рівненщину вже надійшло майже 600 тисяч гривень з державного бюджету.
За інформацією прес-служби Рівненської ОДА, кошти підуть на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази закладу.
«Невдовзі в Міністерстві освіти і науки затвердять перелік техніки, обладнання, матеріалів та устаткування, яке передбачається придбати за бюджетні кошти. Крім того, ми чекаємо на сесію обласної ради, аби прийняти державну субвенцію», - розповіла заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.
Навчально-практичний центр готуватиме спеціалістів за професією «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування».
Нагадаємо, торік держава виділяла кошти у сумі понад 300 тисяч гривень на оновлення матеріально-технічної бази Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну, для підготовки робітників за спеціальністю «Швачка. Кравець. Закрійник». За ці гроші закупили 15 сучасних швейних машинок, парогенератор, робочі столи, комп’ютер та програмне забезпечення для навчання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору