Рівне:

Створення та просування сайтів

У Дубні засуджено винуватця ДТП, в якій постраждав журналіст

Рівненська область 03-травня, 2017, 10:039 prov 1 353
Дубенський міськрайонний суд Рівненської області підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури і, розглянувши обвинувальний акт та угоду про примирення між підозрюваним та потерпілим, визнав жителя Тернопільської області винним у вчиненні злочину, що передбачений ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Винуватцю ДТП суд призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.
Доведено, що 02 листопада 2016 року чоловік, керуючи автомобілем Audi-А8 по автодорозі Київ-Чоп у м.Дубно, порушив Правила дорожнього руху України, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху та, не переконавшись у безпечності проїзду пішохідного переходу, допустив наїзд на пішохода безпосередньо на пішохідному переході. Потерпілим виявився журналіст одного із київських ЗМІ.
Засуджений ще на стадії досудового розслідування добровільно і в повному обсязі відшкодував потерпілому шкоду, завдану внаслідок вчинення злочину. Даний вирок суду законної сили ще не набрав.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури
Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору