Рівне:

Створення та просування сайтів

Як перетворити спальню на витвір мистецтва?

Порадниця 13-лип, 2017, 17:329 prov 894
При купівлі нового будинку або коли просто хочеться оновити меблі, дуже часто людина опиняється в скрутному становищі щодо того, як змінити на краще свою особисту спальню. Насправді, не так-то просто навести красу в спальні. Необхідно мати вишуканий смак і додатковий простор. Дана стаття розповість про те, як же це зробити.

1. Як перетворити спальню: купити ліжка з дерева і подушки. У той момент, коли пара вирішує оновити меблі в спальні, вибір ліжка є істотним. Необхідно дотримуватися стилю, який вже присутній в іншій частині будинку; вибираючи ліжко з навісом, якщо будинок - в середземноморському стилі, або переміщаючи свій вибір на футон в тому випадку, якщо будинок - в японському стилі. Для того, щоб збільшити простір в кімнаті, можна вибрати зручне і багатофункціональне ліжко-контейнер. Не потрібно забувати, що подушки виглядають чудово на тлі всіх меблів кімнати! Навіть тканини відіграють важливу роль і повинні бути одного кольору зі стінами.
2. Як перетворити спальню: шафа. Шафа повинна бути, перш за все, функціональним. Якщо потрібно багато ящиків, то варто вибрати для спальні шафа, в якому їх буде дуже багато. До однієї або до кількох внутрішніх дверей можна приробити дзеркала, завжди дуже корисні! Призначений гардероб вашої спальні, так що ви можете тримати його в чистому вигляді, як це можливо прямо зараз.
3. Як перетворити спальню: тумбочки і комоди. Тумбочки повинні поєднуватися з шафою і з ліжком. В якості альтернативи, в залежності від обраного стилю, можна підібрати невеликі скляні столики, дерев'яні шухлядки або невеликі полички.
4. Як перетворити спальню: освітлення. Якщо спальня спочатку погано освітлена, то ніякої декор не зможе зробити її більш затишною. Вибирати потрібно люстру з теплим світлом і на найбільшій стіні прикріпити дзеркало, яке дасть більше простору і більш природне світло. В якості альтернативи класичної люстри можна вибрати торшер з регульованим освітленням.
5. Як перетворити спальню: килими. Ера килимів в спальні ослабла на даний момент. Дуже часто в сучасних спальнях, паркетна підлога залишається без покриття. Якщо ж людина просто не може обійтися без килима, то варто сконцентрувати свою увагу на невеликих килимках. Колір килимів повинен бути на противагу кольору стін і відмінно поєднуватися зі шторами.
6. Як перетворити спальню: картини. Картини грають ключову роль в меблювання спальні. Вони створюють затишок, індивідуальність і навіть здатні воскресити найпростіші меблі. Головне - не перестаратися !!
7. Як перетворити спальню: штори. Як і для всіх інших кімнат будинку, штори дуже важливі для декору спальні. Вибирати їх потрібно з нейтральних відтінків, які будуть сприяти атмосфері релаксу як в спальні, так і у всьому будинку.

Висновок


З усього вищесказаного видно, що немає необхідності звертатися до фахівця по інтер'єру, а можна самому досягти непоганих результатів. Всього лише крапельку фантазії, модний журнал в руках і, звичайно ж, кошти. Хай щастить!!!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору