Рівне:

Створення та просування сайтів

Судитимуть керівника місцевої прокуратури Тернопільської області

Тернопільська область 29-лип, 2017, 11:219 prov 1 030
Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника місцевої прокуратури Тернопільської області за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 4 ст. 27,ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України.
Встановлено, що на початку березня 2017 року керівник Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області вимагав від прокурора цієї ж прокуратури надати йому грошові кошти у сумі 5 тис грн за нібито вирішення ним питання про складання Генеральною прокуратурою України позитивного висновку щодо перевірки стану додержання законів на напрямку роботи закріпленому за підлеглим прокурором.
Слідчим Генеральної інспекції Генпрокуратури 22.03.2017 керівника Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області після одержання від підпорядкованого прокурора коштів у сумі 5 тис грн затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство) та підбурювання до замаху на надання неправомірної вигоди службовим особам, які займають відповідальне становище за невчинення дій службовими особами в інтересах того хто надає таку вигоду дій з використанням наданого їм службового становища) за що передбачено покарання до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України
.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору