Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонера засуджено на 8 років за вбивство 3 чоловік

Кримінал 16-травня, 2008, 16:529 prov 1 243
Через півтора року після страшної автокатастрофи в Рівненській області, винуватця аварії 40-річного Андрія Споліпака настигло покарання за вбивство трьох людей.
"Це ДТП трапилося біля села Ужинець в Млинівському районі Рівненської області. За кермом "Шкоди-октавії" був водій, який віз додому з Рівного в Млинов заступника начальника Рівненського обласного управління міліції Миколу Покотило і головного бухгалтера автогосподарства УМВС 35-річну Олену Анохіну. А в мікроавтобусі, який їхав по головній дорозі, були жителі Білорусії, які поспішали на ринок в місто Хмельницький. Млиновський районний суд визнав Андрія винним в порушенні Правил безпеки дорожнього руху, який спричинив загибель трьох людей. Його узяли під варту прямо в залі суду і засудили до восьми років позбавлення волі", – повідомив прокурор відділу прокуратури Рівненської області Андрій Войтюк, який був державним обвинувачем на цьому судовому процесі.
Підсудний стверджував, що того вечора сів за кермо службового автомобіля тільки за наказом керівництва. За його словами, поряд з ним сиділа головний бухгалтер, а начальник дрімав на задньому сидінні. Біда трапилася в ту мить, коли Олена нібито спробувала накинути на водія ремінь безпеки, чим і спровокувала зіткнення з мікроавтобусом іноземців.
Нагадаємо, ще 6 жовтня 2006 року Споліпака скоїв ДТП. Від отриманих травм померли після зіткнення і замначальника УМВС, і головбух автогосподарства. Загинула також і 17-річна Ольга Медведюк із Бреста. У Млинівську райлікарню потрапили 9 поранених білорусів. Експерти сказали, що водій-міліціонер був того дня в нетверезому стані (йому також довелося довго лікуватися після цього ДТП).
Страшне ДТП відбулося вчора в Миколаївській області в районі села Костичи Баштанського району на 221 кілометрі дороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв. Водій мікроавтобуса Fiat, рухаючись у бік Миколаєва, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з мікроавтобусом Mitsubishi. Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.
В результаті зіткнення водій і пасажир автомобіля Fiat, а також водій і пасажирка автомобіля Mitsubishi від отриманих травм загинули на місці події.
Сім чоловік постраждало в ДТП поблизу м. Обухів Київської області на автотрасі Київ-Знам’янка. Водій легкового автомобіля "Мазда-323", виїжджаючи на головну дорогу, допустив зіткнення з маршрутним таксі "Мерседес-Спринтер".
Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, постраждалі з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в лікарню. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.
Всього за добу на території країни зареєстровано 117 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 12 чоловік і 160, – травмовані.

За матеріалами www.from-ua.com
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору