Рівне:

Створення та просування сайтів

Здаємо квартиру

Общая 30-жов, 2018, 11:009 prov 787
Додатковим джерелом до вашого доходу може послужити здача приміщення в оренду. Щоб здати своє житлове приміщення в оренду, як всю квартиру, так і тільки кімнату, необхідно знати певні правила.
Люди, щл хочуть зняти квартиру у Варшаві, наприклад, для початку визначаються з ціною, за яку суму можуть зняти житло на місяць. Вони телефонують у кілька агентств з нерухомості з приводу винаймання приміщення в оренду, і дізнаються за яку ціну можуть отримати в оренду у кожного.
Однак порівнявши всі пропоновані варіанти, не поспішайте скористатися послугами агентства, що пропонує найвищі розцінки, навіть якщо вам пообіцяють знайти клієнта в короткі терміни. Не варто себе обнадіювати нереальною мрією, а краще погодиться з ринковою ціною на вашу нерухомість. Вартість житла багато в чому залежить від району в якому воно знаходиться, його віддаленість від зупинок міського транспорту, метро або маршрутного таксі, наприклад. Такі параметри як поверховість, кількість метрів приміщення, стан так само можуть вплинути на його вартість. Важливим є і наявність меблів, чи присутній побутова техніка. Потрібно враховувати і попит на житло в даний час року.
Після того як з ціною ви визначилися, потрібно вибрати агентство, якому зможете довіряти. Віддаючи пріоритет компанії, що зарекомендувала себе на ринку нерухомості, ви зможете довіритися досвідченим фахівцям. Оскільки всі агентства розміщують рекламу на що здається в оренду житло в єдину базу, немає необхідності починати працювати з усіма агентствами відразу.

Після вибору агентства, починається наступний етап - вибір клієнта.
Мабуть це не найлегший вибір, оскільки немає реальних умов за якими можна визначити надійність клієнта. Тому не варто приймати пропозицію першого-ліпшого кандидата, а постаратися ретельніше вибирати. Остаточне рішення приймайте після особистої зустрічі, порадившись з кандидатом або кандидатами. Щоб уникнути можливих ускладнень, в обов'язковому порядку укладіть з орендарем письмовий договір. Такі послуги можуть надавати і агентства нерухомості, маючи в наявності типові договори на оренду. У договорі постарайтеся обговорити всі моменти, що стосуються вашої власності, включаючи цілі її використання, її стану до здачі в оренду. Бажано всі запитання обумовити до складання договору. Включаючи такі моменти, як оплата комунальних рахунків.
Після укладення договору про найм, залишається останнє питання про спосіб оплати за орендоване приміщення. Можливо кілька способів розрахунку, такі як грошові перекази або рахунок в банку на ім'я господаря квартири, а також особиста зустріч на що здається площі. При останньому варіанті є можливість контролю дотримання договірних зобов'язань щодо цілісності приміщення.
Попит на орендоване житло випереджає пропозиції, тому на вашу нерухомість обов'язково знайдеться гідний орендар.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору