Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині внаслідок пустощів з піротехнікою травмувався 10–ти річний хлопчик

Останні новини 21-травня, 2008, 16:369 prov 1 277
20 травня до Костопільської центральної районної лікарні був госпіталізований десятирічний житель села Моквин Михайло з діагнозом: травматична ампутація 3-х пальців лівої руки. Як згодом вдалося з’ясувати працівникам МНС, жахливу травму хлопчина отримав внаслідок вибуху петарди.
Того дня, повернувшись зі школи додому близько 13-ї години, Михайло вирішив побавитися із небезпечною „іграшкою”. Він вийшов на балкон та спробував підпалити піротехнічний виріб. Проте, запалена петарда миттєво вибухнула прямо в затиснутих пальцях юнака. На крики хлопця прибігла мама, яка в той момент перебувала на вулиці поруч із будинком. Жінка терміново викликала швидку допомогу, лікарі якої негайно доправили Михайла до медичного закладу та надали необхідну допомогу. На даний час стан потерпілого лікарі оцінюють як задовільний.
Цей нещасний випадок трапився через елементарне порушення правил використання піротехнічної продукції, адже користуватися петардами дітям до 18-ти років заборонено. Тому шановні батьки, будьте пильними, слідкуєте за тим, щоб ваші діти не купували та не використовували подібні небезпечні речі в своїх іграх. Бережіть життя та здоров’я своїх дітей!

Дмитро Мельник,
інспектор центру пропаганди ГУ МНС
у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору