Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівник прокуратури збив двох жінок

Кримінал 22-травня, 2008, 10:109 prov 1 269
У понеділок вночі працівник прокуратури Волинської області 24-річний Олександр С. на автомобілі „ДЕУ — Сенс”” їхав по вулиці Соборній обласного центру. Невідомо чому, але на пішохідному переході він не пропустив чи, можливо, не помітив двох жінок, які переходили дорогу, і на чималій швидкості врізався в них. Свідки цієї ДТП розповідають, що одна з жінок від удару пролетіла 50 метрів від місця аварії. Також розповіли, що водій явно був у нетверезому стані. Сам Олександр і не приховував, що пив, проте запевнив, що це було ще задовго до ДТП, мовляв, випив 50 грам спиртного ще у неділю вранці. До честі водія, він не втік з місця пригоди, а відразу ж викликав швидку і став чекати працівників ДАІ.
Cлід зазначити, що порушник проїхав під заборонений знак, який вже кілька років висить на вулиці Соборній у Рівному, де проїзд транспорту заборонено (крім тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі і спецавтомобілів).
Як розповіла прес-секретар прокурора Рівненської області Людмила Суржук, водій, який збив двох людей, є працівником органів прокуратури Волинської області. Перевірку обставин цієї ДТП зараз проводять прокуратури міста Рівного. За її результатами вони приймуть відповідне процесуальне рішення в порядку статті 97 КПК України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору