Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 22-травня, 2008, 12:249 prov 1 366
Лише один тур залишається провести у студентській футбольній лізі України. Саме він визначить фіналістів, які поборються за нагороди. У тринадцятому турі рівненська команда ”Штурм-МЕГУ” вдома перемогла тернопільський ”Буревісник” — 1:0. Єдиний гол на останній хвилині матчу з пенальті провів Сергій Воротеляк. У доробку рівнян 26 очок і третє місце. Лідирує івано-франківський ”Факел-ІВНТУНГ” — 32. На другому місці бережанівський ”Сокіл” — 27 пунктів.

***
Став відомий перший півфіналіст Кубку області з футболу. Сарненський ”Маяк” вдома у повторній зустрічі переміг кузнецовський ”Ізотоп-РАЕС” — 3:1. Перший матч завершився внічию — 1:1. Вагому заявку на вихід у наступний етап зробила рівненська ”Славія”, яка перемогла радивилівський ”Маяк” — 4:2.
***
Відбулися матчі другого туру групового етапу чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. У групі 1 здолбунівський ”Волинь-Цемент” вдома переміг команду ”Карпати” (Яремча, Івано-Франківська область) — 1:0. У групі 2 оржівський ”ОДЕК” грав у Володимир-Волинську (Волинська область) із місцевим ”BRW-BIK” — 0:0.

***
Відповідно до Указу Президента України № 431/2007 від 21.05.2007 р. «Про заходи у зв’язку з 70 роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років» та листів Глави Секретаріату Президента України (№ 02-02/1577) і Кабінету Міністрів України щодо обмеження 18.05.2008 р. проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань матчі п’ятого туру у першій та другій лізі чемпіонату області з футболу, які мали відбутися у неділю, перенесено на пізніший час. У двох матчах другої ліги, що відбулися у суботу, зафіксовані результати: ”Горизонт” — ”Олімп” — 2:0, ”Варіант” — ФК ”Квасилів” — 0:0.
***
Збірна України з футболу проведе дві товариські гри: 24 травня із збірною Голландії в Роттердамі, а 1 червня із збірною Швеції в Стокгольмі. Приємно, що поза увагою не лишилася гра вихованця рівненського футболу Володимира Гоменюка. Головний тренер першої команди Олексій Михайличенко викликав млинівчанина, який є лідером сімферопольської ”Таврії”, під жовто-блакитні кольори збірної.

***
Дві технічні поразки (по 20:0) зазнав БК ”Сарни” на другому етапі першості України з баскетболу у вищій лізі. Підопічні Олега Краська не добралися до Харкова на матчі із місцевим колективом ”Харків-Політехнік”. У турнірній таблиці сарненчани з 40 очками посідають 15 місце.

***
У Феодосії відбулися змагання чемпіонату України з велоспорту на шосе (парна гонка, дівчата), в яких Катерина Завала (вихованка ДЮСШ-5, ФСТ ”Колос”) посіла перше місце. В Білій Церкві на змаганнях чемпіонату України у гонці–критеріумі Катерина посіла четверте місце. Тренують спортсменку заслужений тренер України В’ячеслав Федорчук та майстер спорту Петро Бас.
***
У білоруському місті відбувся чемпіонат Європи з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1990-1991 р.н. У ваговій категорії до 52 кг друге місце виборола вихованка Рівненської районної дитячо-юнацької cпортивної школи ”Колос”, майстер спорту України Тетяна Чмир. Члена штатної збірної команди України тренують Дмитро та Микола Коби.
***
З трьох виграшів розпочав чемпіонат України з бейсболу рівненський бейсбольний клуб ”Західний вогонь” на виїзді з чернівецьким ”Спартаком” — 12:1, 7:3, 4:3.Наступні ігри рівненські бейсболісти проведуть 31 травня та 1 червня вдома на стадіоні ”Хімік”.
***
В Рівному на стадіоні ”Хімік” пройшли фінальні змагання ”Дитячої ліги” з бейсболу серед юнаків та дівчат 1995 р.н. та молодших. Перше місце виборола ЗОШ № 8, здобувши три перемоги в трьох іграх (тренер Володимир Судимак), друге місце ЗОШ №1 (дві перемоги та одна поразка, тренер Андрій Малиновський), третє місце між собою розділили команди ”Колос” та ”Ювілейне”, тренери Володимир Судимак та Тетяна Бондар.

***
У Житомирі відбулися змагання першого етапу Кубку України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок, у якому вдало виступили рівненські спортсмени. Дубенчанин Олексій Котвинський посів друге місце у ваговій категорії 65 кг і виконав норматив майстра спорту України. Серед жінок (студентки НУВГП) Оксана Маліновська у ваговій категорії до 70 кг виборола третє місце, а Юлія Відник у цій же категорії стала четвертою. Тренує спортсменів Євген Комаревич.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору