Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині прикордонники затримували порушників зі стріляниною

Чернівецька область 18-лют, 2019, 12:329 prov 1 351
На Буковині прикордонники під звуки вистрілів затримали правопорушників, що втікали та чинили опір наряду. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.
На Буковині прикордонники затримували порушників зі стріляниною

"Прикордонний наряд відділу "Красноїльськ" по сліду, який виявили біля кордону, вийшов на групу з п’яти осіб. Помітивши наряд, чоловіки розділились і почали тікати. У ході переслідування групи з трьох осіб, наряду довелося здійснити ряд попереджувальних пострілів вгору, оскільки "бігуни" не реагували на команди прикордонників. Згодом чоловіків вдалося затримати. Не маючи жодних документів, з їхніх слів стало відомо, що вони мешканці населеного пункту "Красноїльськ",- йдеться у повідомленні.
Інших спільників та водія позашляховика британської реєстрації правоохоронці затримали на одній із доріг прикордоння. В цьому випадку групі прикриття теж довелося стріляти у повітря, оскільки водій на законні вимоги прикордонників не відреагував й продовжував рух. Врешті автомобіль зупинили за три кілометри від державної межі, а кермувальника й двох його пасажирів затримали.
Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України.
Щодо водія то в його діях, окрім ст. 185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону), вбачаються ознаки скоєння правопорушення передбаченого ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), про що направлено повідомлення у ГУНП в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору