Рівне:

Створення та просування сайтів

”Маяк” світить попереду

Спорт 28-травня, 2008, 15:369 prov 1 094
”Волинь-Цемент” вдало розпочав поєдинок проти ”Штурма-МЕГУ”, виграючи 1:0. Проте втримати перевагу не зміг і поступився 1:3. На гол Юрія Гриценка рівняни відповіли дублем Сергія Воротеляка та голом Павла Нікітчука.
Микола Філін, головний тренер „Штурма-МЕГУ”:
— Переможця не судять. Ми здобули три очки, які б вони не були важкі. Щодо гри — то молодість постійно випереджала події. Гравці постійно поспішали, не робили необхідних пауз. Проте в цілому видно роботу тренерського штабу. Але роботи ще достатньо. Хлопці грали із бажанням.
Олександр Довгалець, головний тренер ”Волинь-Цемента”:
— Ми провели непоганий перший тайм. Вигравали 1:0. На жаль, дві грубі помилки воротаря змарнували всю роботу. Після забитого м’яча мали грати на контратаках. А так пропустили і самі змушені були атакувати, даючи можливість контратакувати супернику. Командна гра сьогодні була кращою у суперника, ми грали слабше. Тому такий результат. Будемо боротися за призові місця. З такою грою є можливість зайняти лише третє місце. Ввійти у трійку кращих, думаю, реально.
Результати решти матчів: ”Водник” — ФК ”Вельбівно” — 1:1 (-:+), ”Полісся” — ”Славія” — 0:2 (0:1), ”Ізотоп-РАЕС” — ”Сокіл” — 3:0 (2:1), ”Штурм-МЕГУ” — ”Волинь-Цемент” — 3:1 (11:0).
Після п’яти ігор сарненчани впевнено лідирують — 15 очок з 15 можливих. По десять очок набрали ”ОДЕК” та ФК ”Вельбівно”, але оржівці мають на гру менше.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору