Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 28-травня, 2008, 15:489 prov 1 385
Березне
Рівненська обласна рада надала товариству з обмеженою відповідальністю „Балашівський щебеневий завод» гірничий відвід площею 9,8 га для промислової розробки Балашівського родовища гранітів у Березнівському районі. Дозвіл обласної ради діятиме впродовж 20 років.
Гоща
23 травня в Гощанському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди 50-річчя з дня заснування районного центру дітей, юнацтва та молоді. В ході святкового заходу Почесною грамотою обласної ради було нагороджено директора районного центру дітей, юнацтва та молоді Олександра Подмоку. За вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти в районі, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 50-річчя з дня заснування районного центру дітей, юнацтва та молоді було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації чотирьох працівників вищезазначеного освітнього закладу. Для присутніх на урочистостях аматори художньої самодіяльності представили святковий концерт.
Дубно
Освятили місце під побудову церкви Свято-Варваринського жіночого монастиря, що на території Дубенського онкодиспансера. Церква носитиме ім’я преподобного Агапія – ченця Києво-Печерської Лаври, який успішно займавсь цілительством і лікуванням у часи Володимира Мономаха. Та, щоб звести храм, потрібні немалі кошти. Лише проектна документація „потягне” на 23 тисячі гривень. Настоятельниця монастиря ігуменя Анна подякувала депутатам міської ради, які внесли першу пожертву, — 2000 гривень на будівництво церкви.
Здолбунiв
23 — 25 травня 2008 року в урочищі Гурби відбулися обласні змагання із спортивного туризму у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини та Х обласний зліт юних туристів-краєзнавців, активістів Руху учнівської молоді «Моя земля — земля моїх батьків».
Костопiль
Із 2 квітня по 2 червня 2008 року в районі проводиться двомісячник «Співучасть у долі дитини», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, метою якого є надання відчутної матеріальної допомоги знедоленим дітям.
Під час двомісячника проведені суботники, благодійні театралізовані вистави, вечори, ранки, ярмарки, конкурси, концерти, демонстрування кінофільмів. Здійснений благоустрій освітніх закладів району, дитячих дошкільних, інтернатних, позашкільних виховних закладів, лікарень, дитячих майданчиків, підліткового клубу, фізкультурно-спортивних споруд.
Кузнецовськ
Днями відбулася поїздка в м. Київ членів асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія» та членів клубу «Прометей», який функціонує при МЦ СССДМ.
Екскурсанти побували в Національному музеї історії України, Михайлівському та Софіївському соборах, Києво-Печерській Лаврі, музеї мініатюр та в Планетарії. Кошти на транспортні послуги, проживання та на оплату екскурсій загалом 15000 гривень — надав спонсор, який побажав залишитись невідомим.
Млинiв
Спеціальний дозвіл на користування ділянкою Перемилівського родовища — джерело в с.Мошків — з метою геологічного вивчення та дослідно-промислового видобування мінеральної природної столової води отримало акціонерне товариство відкритого типу «Рівневтормет».
Острог
Керівник Науково-дослідного центру вивчення музейної спадщини Національного університету «Острозька академія» Світлана Дарчик увійшла у дев’ятку найкращих музейних працівників України. Світлана була наймолодшою учасницею конкурсу. Нагородження переможців відбувалося у приміщенні клубу «Arena Entertaiment», а призи – грошові премії – переможці отримали з рук першої леді країни Катерини Ющенко.
Радивилiв
Відбулося святкування Дня міста Радивилова і 444-ї річниці від першої письмової згадки про місто. Громадянам, які зробили найбільший внесок у соціально-економічний розвиток міста, вручили цінні подарунки, почесні грамоти.
Рiвне
У Рівненському академічному музично-драматичному театрі відбувся конкурс медичних сестер «Панакея — 2008», який присвячувався Міжнародному дню медичної сестри. Дівчата взяли участь у кількох конкурсах, де розкрили свої професійні та творчі здібності, продемонстрували кращі якості. За рішенням журі перемогу виборола Леся Черепович (ЦМЛ, м.Рівне), найбільше глядацьких симпатій завоювала Оксана Самчук (пологовий будинок №1, Рівне).
Сарни
Рівненська обласна рада затвердила проект землеустрою щодо зміни меж сіл Люхча та Дубки на території Люхчанської сільської ради. До території сіл додатково включили 21,0302 га за рахунок земельних ділянок власників землі, землекористувачів та угідь.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору