Рівне:

Створення та просування сайтів

Музичний гурт «Остання хвилина» їде на Всеукраїнський фестиваль «Червона Рута»

Останні новини 11-чер, 2008, 12:029 prov 1 587
Рок-гурт «Остання хвилина», до якого входять студенти Острозької академії здобув перемогу в обласному відбірковому турі фестивалю «Червона Рута».
У відбірковому турі фестивалю «Червона Рута» у Рівненській області взяли участь 58 учасників, яких було поділено за чотирма музичними категоріями. За перемогу в номінації «рок-гурт» змагалися 25 колективів, але перше місце виборола саме «Остання хвилина».
Колектив «Остання хвилина» днем свого заснування вважає 30 листопада 2006 року. Це найстарший діючий гурт академії. Склад учасників: Павло Горечко – вокал, акустична гітара, тексти пісень, Сашко Пустовіт – бас, Сашко Стенковський – гітара, Олег Чубай – барабани. Хлопці були учасниками понад двадцяти концертів, переважно місцевого рівня. Учасники гурту вважають, що до «Червоної рути» найвизначнішим досягненням була участь у Міжнародному студентському фестивалі «Я і гітара», який відбувся у Рівному в жовтні 2007 року.
Павло Горечко з «Останньої хвилини» каже, що основною метою на фестивалі «Червона Рута» буде показати свій потенціал. «Їдемо не для того, аби лише виграти. Основне завдання – запалити публіку плюс знайти продюсера», – каже Павло. «Наша мрія, – продовжує Сашко Пустовіт, – виграти на фестивалі «Тарас Бульба». Фінал фестивалю, в якому хлопці будуть брати участь, заплановано на 14 березня 2009 року. Дійство проходитиме в Чернівцях.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору