Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські бейсболісти треті в Україні

Останні новини 17-чер, 2008, 15:239 prov 1 282
З 10 по 13 червня 2008 року в м.Іллічівськ відбулися фінальні змагання відкритого чемпіонату України з бейсболу серед юнаків 1996-1998 рр.н., в якому взяли участь 6 команд з Кіровоградської, Одеської, Донецької, Львівської, Рівненської областей та команда з м.Тирасполь (Молдова).
Команда Рівненської області (тренери Судимак Володимир Андрійович та Малиновський Андрій Вікторович) на груповому етапі здобули перемогу над командою Одеської області з рахунком 25:4 та поступилися команді Кіровоградської області з рахунком 6:19. У підсумку рівняни посіли друге місце в своїй групі і згідно регламенту змагань грали за 3 місце з командою Донецької області. У напруженому матчі наша команда святкувала перемогу з рахунком 9:8 та завоювали бронзові нагороди.
Переможцями стала команда Кіровоградської області, яка у фіналі перемогла команду м.Тирасполь з рахунком 10:0.
Кращими у рівнян були пітчери Артур Курильчук та Сергій Самчук (учні ЗОШ №8), захисники Олександр Дитковський, Павло Садовський (учні ЗОШ №8) та Сергій Кравецький (ЗОШ №1).
Кращим відбиваючим чемпіонату визнано Вадима Юхимчука (ЗОШ №8), який отримав відповідний кубок від організаторів змагань.
За підсумками змагань зазначені вище спортсмени включені кандидатами до юнацької збірної команди України з бейсболу, яка візьме участь в чемпіонаті Європи 14-19 липня 2008 року в Чехії, — передає прес-служба відділу з питань фізичної культури і спорту Рівненської облдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору