Рівне:

Створення та просування сайтів

Прогнозувати призерів — важко

Спорт 19-чер, 2008, 12:179 prov 1 087
Проте якоюсь несподіванкою цей результат назвати важко. Рівень команд підвищився, що відразу позначилося на інтризі в чемпіонаті. Половина команд-учасниць можуть претендувати якщо не на чемпіонство, то на медалі різного ґатунку точно. Тому й не дивно, що зараз назвати трійку призерів не наважиться ніхто.
Лідер змагань — сарненський ”Маяк” — досить впевнено здолав у Здолбунові „Волинь-Цемент”, який в нинішньому чемпіонаті лихоманить. Команда, яка постійно вела боротьбу за нагороди, зараз знаходиться у нижній частині турнірної таблиці. „Маяк” додав чергові три очки і має в своєму доробку 21 пункт. Вісімнадцять — на рахунку „Славії”, яка на класі перемогла дебютанта ФК „Вельбівно”. Проте рівняни мають гру у запасі. З шістнадцятьма пунктами (і грою в запасі) на третьому місці перебуває оржівський „ОДЕК”. На четвертому місці з п’ятнадцятьма очками — команда „Штурм-МЕГУ”. Проте у студентів два поєдинки в запасі. Фактично, по втраченим очкам, у чемпіонаті тріумвірат.
Результати ігор дев’ятого туру: “Ізотоп-РАЕС” — “Водник” — 3:0 (+:-), “Случ-Класік” — “ОДЕК” — 2:0 (0:1), “Славія” — ФК “Вельбівно” — 2:0 (4:0), “Сокіл” — “Хімік” — 1:2 (перенесення), “Волинь-Цемент” — “Маяк” — 0:3 (0:5), “Штурм-МЕГУ” — “Полісся” — 3:0 (3:1).
У другій лізі відбулися поєдинки десятого туру: “Горизонт” — “Горинь” — 0:0, “Штурм” — “Верес-2” — 3:1, “Олімп” — “Спартак” — 1:0, ФК Квасилів” — “Фіалка” — 1:0, “ДПА-САТУРН” — ФК “Гоща” — 3:1, “Енергія” — “Варіант” — 4:1, “РОКО” — ФК “Смига” — 1:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору